fanavaran
آخرین اخبار
   
    کد خبر : 65954
    تاریخ انتشار : 17 دی 1393 12:11
    تعداد بازدید : 779

    با هدف بهبود ADSL و اینترنت موبایل

    رگولاتوری کمیته ارتقای کیفیت اینترنت تشکیل داد

    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تشکیل کمیته ارتقای کیفیت اینترنت برای کنترل کیفی یکپارچه شبکه اینترنت و بهبود کیفیت آن خبر داد.


    خبرگزاری مهر
    - علی اصغر عمیدیان، در مورد آخرین اقدامات صورت گرفته برای بهبود وضعیت شبکه اینترنت کشور گفت: اقدامات در دو بخش اینترنت ثابت روی شبکه ADSL و اینترنت همراه در حال انجام است.
     وی با بیان اینکه در گذشته به دلیل اختلاف در تخفیف قیمت پهنای باند به ارایه کنندگان خدمات ADSL که از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت اعمال می شد مشترکان دچار مشکل بودند، گفت: در این مصوبه به برخی از مشترکان تخفیف تعلق می گرفت و برخی شامل این تخفیف نمی شدند؛ براین اساس و برای آنکه تمامی خدمات دهندگان اینترنت از یک قیمت واحد پیروی کنند کاهش 25 درصدی قیمت پهنای باند را برای تمامی این شرکت ها اعمال کردیم. رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ادامه داد: در مورد مسایل کیفی اینترنت علاوه بر قیمت باید مشکلات در شبکه مخابرات و ارتباطات زیرساخت نیز واکاوی شود، گفت: در این زمینه کمیته بررسی ارتقای کیفیت شبکه اینترنت تشکیل و به صورت مرتب و هفتگی تشکیل جلسه می دهد تا در نهایت روندی طی شود که بتوانیم کیفیت سرویس را از ابتدا تا انتها که به دست مصرف کننده می رسد به صورت یکپارچه کنترل کنیم. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از دلایل مشخص نبودن وضعیت کیفیت شبکه اینترنت را عدم اجرای توافقنامه سطح خدمات– SLA – عنوان کرد و افزود: در این راستا با مصوبات ارایه شده، مشکل SLA را برای شرکتهای اینترنتی و شرکت ارتباطات زیرساخت مشخص کرده ایم و با رعایت ضریب کیفی ارایه خدمات به زودی شاهد ساماندهی و ارتقای کیفیت ارایه خدمات در حوزه اینترنت خواهیم بود.
     وی با بیان اینکه نمی توان برای رفع اختلالات شبکه اینترنت زمان مشخص ارایه کرد، افزود: توپولوژی شبکه اینترنت مربوط به 13 سال گذشته است و رفع مشکلات آن کار کوچکی نیست اما به طور قطع برنامه های درنظر گرفته شده برای ارایه این خدمات از سوی مخابرات و زیرساخت و شرکتهای PAP می تواند در کیفیت این شبکه موثر واقع شود.


    نظر شما



    نمایش غیر عمومی
    تصویر امنیتی :