fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 74138

وقتی گوشی لالایی می خواند

با وجود هشدارهایی که مدام درباره استفاده از تلفن های همراه و گوشی های هوشمند می شود و کاربرد این دستگاه ها حتی برای بزرگ سالان تا حد امکان محدود توصیه می شود، اما این روزها شاهد استفاده از این دستگاه ها برای آرام کردن کودکان و حتی ابزاری برای سرگرمی و خوابیدن آنها هستیم.

فناوران - به طوری که آمارها نشان داده بیش از یک سوم کودکان زیر یک سال گوشی هوشمند یا تبلت دارند. 
بر اساس گزارش انجمن آکادمی کودکان که سالانه مطالعاتی را درباره کودکان انجام می دهد و اطلاعاتی در این باره منتشر می کند، مشخص شده که اکثر کودکان زیر دو سال از گوشی های تلفن همراه استفاده می کنند.
بر دست یافتن به چنین نتایجی، 370 تن از والدینی که کودکان 6 ماهه تا 4 ساله دارند مورد بررسی قرار گرفتند تا میزان استفاده کودکان و خردسالان از ابزارهای رسانه ای و دستگاه های الکترونیکی مشخص شود.
این روزها استفاده از دستگاه های الکترونیکی و مبتنی بر فناوری در خانه امری عادی است.
این آمارها نشان داده که 97 درصد خانوارها تلویزیون دارند، 83 درصد تبلت، 77 درصد گوشی هوشمند و 59 درصد آنها به اینترنت دسترسی دارند. بر اساس پاسخی که از سوی والدین دریافت شده، 52 درصد کودکان زیر یک سال تلویزیون تماشا می کنند، 36 درصد توانایی تعامل با نمایشگرهای لمسی را دارند، 15 درصد از اپلیکیشن ها استفاده می کنند و 12 درصد بازی های ویدیویی بازی می کنند.
این تحقیقات همچنین نشان داده با افزایش سن کودکان، زمانی که صرف استفاده از این دستگاه ها می شود نیز افزایش می یابد.
بر این اساس 26 درصد کودکان 2 ساله و 38 درصد کودکان 4 ساله از این دستگاه ها دستکم یک ساعت در طول روز استفاده می کنند.
البته چنین آماری خیلی عجیب و شگفت انگیز نیست، زیرا این دستگاه ها این روزها به شکل معمول در همه خانه ها یافت می شود.
این در حالی است که محققان حتی استفاده از تلویزیون و دیگر ابزارهای اجتماعی را برای کودکان زیر دو سال تا حدودی منع کرده اند.
این موسسه تحقیقاتی همچنین هشدار داده که استفاده از رسانه های اجتماعی باعث بروز مشکلاتی همچون بی توجهی کودکان در مدارس خواهد شد و از سوی دیگر باعث چاقی کودکان می شود و اینترنت و تلفن همراه باعث بروز مشکلات رفتاری در افراد کم سن و سال خواهد شد.
این در حالی است که بسیاری از والدین به کودکان شان اجازه استفاده از گوشی های موبایل را می دهند و مطالعات نشان داده که 73 درصد آنها برای انجام کارهای خانه کودکان را با بازی های موبایلی سرگرم می کنند.
60 درصد موقع انجام کارهای شخصی، 65 درصد برای آرام کردن کودکان و 29 درصد برای خواباندن کودکان از گوشی های هوشمند استفاده می کنند.
اما فقط 30 درصد این والدین گفته اند که در مورد استفاده از گوشی های تلفن همراه به کودکان شان توضیح می دهند.
بر این اساس انجمن آکادمی کودکان به والدین توصیه می کند که لازم است از تعامل کودکان با دستگاه های موبایل و تبلت ها تا حد ممکن جلوگیری شود و والدین بیشتر مراقب حضور آنها در گروهای شبکه های اجتماعی باشند تا استراتژی های آموزشی توسعه یافته و هم والدین و هم کودکان بتوانند روابط اجتماعی درستی در آینده داشته باشند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :