fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
اخبار برگزیده سرویس
گفت و گوی سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 79936

ظهور بازیگری گمنام که می‌خواهد قطب جدید صنعت موبایل شود

رجزخوانی شرکت نوپای ویتنامی برای اپل

اپل را یکی از موفق ترین تولیدکنندگان گوشی در دنیا می شناسیم چراکه بعد از ورود این غول آمریکایی به صنعت گوشی های هوشمند، معادلات در این بازار تغییر کرد و همه تولیدکنندگان تلاش کردند که با اپل رقابت کنند. حالا یک شرکت ویتنامی مدعی شده که قصد دارد خود را همچون اپل در بازار موبایل دنیا معرفی کند و بخش اعظمی از گوشی های هوشمند دنیا را تولید کنند.

BKAV که در زمینه تولید نرم افزارهای امنیتی فعالیت می کند به عنوان نخستین تولیدکننده گوشی هوشمند در ویتنام فعالیت خود را آغاز می کند.
شرکت BKAV درصدد است تا به عنوان یک قطب گوشی ساز فعالیت خود را در زمینه ساخت گوشی های هوشمند آغاز کند و بخشی از 2/2 میلیارد دستگاه گوشی هوشمند دنیا را بسازد.
ماه گذشته شرکت BKAV گوشی Bphone را به عنوان نخستین گوشی ویتنامی تولید کرد.
شرکت مذکور گوشی Bphone را در 6 مدل با قیمت 450 تا 925 دلار عرضه می کند و معتقد است که این گوشی یادآور آیفون 4 است که با صفحه نمایش 5 اینچی عرضه می شود، در حالی که آیفون نمایشگر 5/3 اینچی داشت.
ماموریت BKAV بخشی از انقلاب فناوری در ویتنام است.
بر اساس گزارشی که نیویورک تایمز منتشر کرده اکثر سرمایه گذاری در این کشور توسط شرکت های خارجی صورت می گیرد که به دنبال ساخت گجت های ارزان قیمت هستند و به نظر می رسد شرکت BKAV درصدد است دنباله روی شیائومی باشد که توانست با عرضه گوشی های ارزان قیمت جایگاه مناسبی در بازار موبایل دنیا به خود اختصاص دهد.
به گفته مدیر محصول موبایلBKAV، ساخت گوشی های هوشمند پیشرفته رویای بزرگی برای تولیدکنندگان سراسر دنیاست و رویای این شرکت این است که بهترین تولیدکننده گوشی در جهان شود.
گزارش ها حاکی است که ویتنامی ها ترسی از هزینه کردن برای دستگاه های الکترونیکی ندارند.
بر اساس گزارش استراتژی آنالیستیکس، سال گذشته 24 میلیون دستگاه گوشی هوشمند در ویتنام فروخته شد در حالی که جمعیت این کشور 94 میلیون نفر است. بر این اساس انتظار می رود تعداد بیشتری گوشی در طول سالجاری فروخته شود.
با این حال ویتنامی ها اصراری به خرید یا استفاده از گوشی های ساخت داخل کشورشان ندارند.
آنها طرفداران آیفون و گوشی های سری گلکسی سامسونگ هستند.
البته گوشی Bphone قیمت بالایی دارد. با این حال مدیر شرکت BKAV معتقد است که Bphone بهترین گوشی دنیاست.
این شرکت از نیروی انسانی زیادی برای ساخت گوشی های هوشمندش بهره می برد اما بسیاری باور ندارند که یک شرکت ویتنامی اقدام به ساخت و تولید گوشی در داخل کشور کند.
هم اکنون مونتاژ گوشی های بی فون توسط کارمندان در یک مجتمع پیشرفته در پایتخت این کشور صورت می گیرد و شرکت سازنده قصد دارد یک مجتمع دیگر هم به همین منظور تاسیس کند. BKAV برای ساخت بی فون 20 میلیون دلار سرمایه گذاری کرده و از دانش فنی 200 مهندس در طول چهار سال بهره گرفته است. بنابراین طراحی تمام اجزای این گوشی هوشمند داخل شرکت و به طور بومی صورت گرفته است.
در Bphone از پردازنده های قدرتمند اما کمی قدیمی ساخت کوآلکوم استفاده شده و سیستم عامل آن هم آندرویید است. البته این شرکت خود یک سیستم عامل اختصاصی به نام BOS و برخی برنامه های خاص طراحی کرده که از جمله آنها می توان به مرورگر اینترنتی Bhrome و نرم افزار تماس تلفنی اینترنتی Btalk اشاره کرد.
معاون BKAV می گوید ما می خواهیم نشان دهیم که ویتنام می تواند محصولات پیشرفته ای مانند آنچه در آمریکا یا ژاپن یا کره تولید می شود، عرضه کند. با وجود همه این تلاش ها برخی مردم این کشور هنوز در مورد ماهیت ویتنامی بی فون تردید دارند و فکر می کنند این گوشی در اصل یک محصول چینی است. سازندگان Bphone علت این مساله را نوپا بودن گوشی یاد شده می دانند و بر کیفیت بالای ساخت آن اصرار دارند.
مدیر عامل 40 ساله این شرکت در سال 1995 و زمانی که دانشجوی سال سوم دانشگاه بود اولین ضد ویروس رایانه ای خود را نوشت و به سرعت شرکت BKAV را تاسیس و آن را به یکی از بزرگ ترین شرکت های امنیتی ویتنام مبدل کرد که حتی در قلب دره سیلیکون هم شعبه دارد.
این گوشی اولین بار در ماه ژانویه در نمایشگاه CES آمریکا عرضه و به عنوان بهترین گوشی هوشمند و یکی از زیباترین محصولات موجود در جهان معرفی شد.
با وجود همه بدبینی هایی که درباره این گوشی وجود دارد برخی مردم محلی هم به استفاده از این گوشی روی آورده اند. با این حال هنوز بسیاری از مردم ویتنام از وجود چنین گوشی بی خبر هستند. تبلیغات ضعیف، اصرار به فروش آنلاین گوشی Bphone در کشوری که مردم هنوز عمدتا به طور فیزیکی خرید می کنند و عدم اعتماد عمومی از جمله دلایل استقبال کم از Bphone است. اما به نظر می رسد این گوشی در آینده مورد توجه بیشتری قرار بگیرد. این شرکت همچنین درصدد است که گوشی Bphone را در بازار آسیایی همچون هند و سال آینده در آمریکا معرفی کند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :