fanavaran
آخرین اخبار
facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی
کد خبر : 69763

برندگان جایزه «تدکس کیش» به خارج اعزام می شوند

برندگان جایزه تدکس کیش از امکان حضور در همایش بریج برلین 2015 و شرکت در دوره یک تا سه ماهه شتابدهنده های کسب وکار داخلی و خارجی از جمله در «سیلیکون ولی» برای استفاده از خدمات آموزشی بهره مند می شوند.
 فناوران- مژده اسکندری، مدیر اجرایی تدکس کیش (TEDxKish) در نشستی که روز چهارشنبه گذشته برگزار شد، با اعلام این خبر، به تشریح جوانب این رویداد بین المللی که قرار است 28 و 29 فروردین سال 1394 در کیش برگزار شود، پرداخت. وی با بیان اینکه تدکس کیش یکی از رویدادهای وابسته به TED است كه در جزیره کیش برگزار می شود، گفت: این رویداد تلاش می كند که بستری برای ارتباط فرهنگ و تفکر ایرانی و نگرش سایر جهانیان به آن ایجاد كند. 
 وی افزود: در TEDxKish مجموعه ای از افکار آینده نگر از نوآوران، طراحان، متخصصان، حامیان محیط زیست و افرادی با دغدغه های اجتماعی دور هم جمع می شوند تا به ایده های ارزشمند برای انتشار جامه عمل بپوشانند. 
اسکندری، ماموریت  TEDxKishرا ایجاد محیطی برای گردهمایی، گفت وگو و هم افزایی نوآوران، نخبگان، صاحبان ایده و علاقه مندان به رویکردها و نگرش های نو در سطحی فراتر از مرزهای جغرافیایی عنوان کرد و گفت: این رویداد اهدافی همچون شناساندن و معرفی فرهنگ، تمدن و روحیه نوآوری ایرانیان، روایت ایده ها برای تقویت انگیزه، خودباوری، اعتماد به نفس و الهام بخشی به جامعه، ایجاد بستر تبادل نظر میان نوآوران در ایران و سایر نقاط جهان، ارتقای وجهه ایران در نظر جهانیان و افزایش ارتباط ایرانیان خارج از کشور با سرزمین مادری را دنبال می کند. 
به گفته وی، در ایران تاکنون چندین همایش تدکس از جمله تدکس تهران برگزار شده است؛ اما تدکس کیش نخستین تدکس بین المللی در ایران است.
اسکندری گفت: تدکس کیش، رویدادی چهار روزه است که با مضمون «آستانه تحول» برگزار می شود و دو روز آن به همایش اصلی تدکس و سخنرانی ها اختصاص دارد و در روزهای قبل و بعد از همایش نیز برنامه های متنوعی طراحی و برنامه ریزی شده است. اسکندری گفت: معاونت فناوری ریاست جمهوری با توجه به درک اهمیت پردازش ایده در ایران و تاثیرات برگزاری تدکس، از این رویداد حمایت کرده است. به گفته وی، هدف تدکس کیش شرکت یک هزار نفر در این همایش است.
  جایزه تدکس کیش 
اسکندری گفت: برای اینکه این همایش از قالب ایده پردازی صرف خارج شود و به بحث عملی کردن ایده ها نیز پرداخته شود، تصمیم به اهدای جوایزی به سه تیم از میان استارتاپ ها، کسب وکارهای اجتماعی و ایده های نوآورانه گرفته ایم. 
وی افزود: برای اینکه جوانان ایده پرداز با فضای خارج از ایران آشنا شوند، این سه تیم به مراکز رشد کشورهایی همچون کانادا، اسپانیا، آلمان و سنگاپور فرستاده می شوند. وی همچنین با بیان اینکه ثبت نام برای حضور در تدکس کیش آغاز شده است، گفت: کسانی که تا 15 اسفند برای شرکت در این رویداد ثبت نام کنند، هزینه 650 هزار تومانی خواهند پرداخت و بعد از 15 اسفند تا پایان اسفند ماه، هزینه ثبت نام 870 هزار تومان تعیین شده است.
   درباره تدکس
تد:(TED) مخفف Technology, Entertainment, Design) ، نام یک سازمان غیر انتفاعی است که در سال 1984 در کالیفرنیا تاسیس شده و  شهرت اش بخاطر برگزاری کنفرانس های ویژه ای است که با نام TED Conference شناخته می شوند. در این کنفرانس ها مجموعه ای از سخنرانی ها ارایه می شود که با نام TED TALKS دارای  محبوبیت جهانی است.
 این سخنرانی ها بیش از 3 میلیارد دفعه در اینترنت دیده شده است. 
تدکس یا TEDx نیز رویدادهای مستقلی است که با مجوز بنیاد TED در نقاط مختلف جهان برگزار می شود.

  سخنرانان تدکس کیش 
اسکندری گفت: تاکنون 12 نفر از سخنرانان تدکس کیش نهایی شده اند که شامل ایرانی هایی هستند که در خارج از کشور به فعالیت های مهمی مشغولند و یا افراد خارجی که در عین سخنران بودن، ایده های بسیار نویی دارند. اکثر این افراد کسانی هستند که در چند بعد از مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در حال کار هستند.
الکساندرا اسیلی (Alexandra Asseily): موسس شرکت جابون است که به اسپیکرها و هدست های خاص و پرطرفدارش معروف است. الکساندرا در عین حال بنیان گذار کانونی برای استارت آپ ها در لندن است. 
علی بوذری:  او دانش مواد غذایی را با علاقه اش به آشپزی در هم آمیخته و مفهوم تلفیقی تازه ای خلق کرده است. بوذری در دانشگاه UC Davis در رشته علوم تغذیه و تکنولوژی تحصیل کرده است.
دیوید جی دلگادو (David Delgado) : هنرمند و طراحی است که پروژه «مریخ را تصور کن» را راهبری می کند. دغدغه دیوید موضوع آموزش در هنر از طریق هنر است.
باسم طارق (Bassem Tariq): شغل هایش را خودش انتخاب می کند: وبلاگ می نویسد، فیلم می سازد و صاحب یک قصابی در نیویورک است. او از برگزیدگان طرح TED Fellow است.
گلوریا آی (Gloria Ai): خبرنگار و برنامه ساز تلویزیونی چینی تبار و کارشناس حوزه کسب و کار در خبرگزاری رویترز است. گلوریا روزانه برای بخش خبری تلویزیون مرکزی چین برنامه ای زنده با موضوع تکنولوژی و نوآوری تهیه می کند. او تاکنون با مدیران بیش از ۵۰۰ شرکت برتر دنیا مصاحبه کرده است.
سیمون بروتون (Simon Broughton): بنیانگذار نشریه «سانگ لاین» در لندن است. علاقه او کشف موسیقی های سنتی و محلی و معرفی آنها به مردم جهان است.
لیکا سینگ (Lekha Singh): از طریق عکس های هنری اش وضعیت انسان ها را به تصویر می کشد. او با نشنال جئوگرافی و نشریات معتبر دیگر همکاری می کند و تاکنون چندین کتاب از مجموعه عکس هایش منتشر شده است. لیکا به غیر از عکاسی و تهیه کنندگی، فیلمساز هم هست.
بهرخ خوشنویس: استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی است و در زمینه های مختلف مانند مهندسی صنایع و طراحی صنعتی، بیومکانیک و روباتیک مختصص است. خوشنویس مدیر دوره مهندسی صنعتی در دانشگاه کالیفرنیا است و از طراحان پیشرو در توسعه کاربردهای پرینترهای سه بعدی برای ساختمان سازی در فضا به حساب می آید.
تقی امیرانی: دانشجوی سال آخر رشته فیزیک در دانشگاه ناتینگایم بود که ساخت یک مستند با موضوع علم فیزیک مسیر زندگی او را تغییر می دهد. او بعد از آن چندین مستند دیگر با موضوعات علمی می سازد و سرانجام موسسه فیلم سازی خودش را تاسیس می کند. امیرانی برای کمک به فعالیت های خیریه دو بار در ماراتن نیویورک دویده است.
شیرین گرامی: اولین بانوی ایرانی است که در مسابقات جهانی رشته سه گانه (triathlete) شرکت کرده است. شیرین مسیری را رفته که تاکنون پیش از او کسی تجربه نکرده است: تلاش برای گرفتن مجوز حضور در این مسابقات و تغییراتی که در شرایط برگزاری مسابقه به وجود آمد.
کاوه مدنی لاریجانی: استاد جوان دانشگاه امپریال کالج لندن در رشته مدیریت محیط زیست است. کاوه را به عنوان یک فعال محیط زیستی می شناسند که بر مسائل مربوط به منابع آب و انرژی متمرکز است. 
خاویر هروه (Xavier Herve): مربی و رهبری با تجربه در زمینه نوآوری و فناوری است. او مدیر و موسس مرکز نوآوری معتبر دانشگاه کنکوردیا در کانادا و متخصص در پرورش کسب و کارهای نوآورانه و ورود آنها به بازار است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :