fanavaran
آخرین اخبار
سرویس های خبری
پربیننده ترین خبرهای سرویس
یادداشت سرویس
گزارش سرویس
{#foreach $T.table as record}{#/for}
کد خبر : 64726
تاریخ انتشار : 25 آذر 1393 11:53

بازدید رییس جمهور از خدمات الکترونیکی بانک مرکزی

روحانی: بانکداری الکترونیکی گامی مهم در توسعه دولت الکترونیکی است

رونمایی از اسکناس ۲۰ هزار ریالی و بازدید از سامانه جدید بانکداری الکترونیکی با حضور رییس جمهوری و رییس کل بانک مرکزی روز گذشته در ساختمان بانک مرکزی انجام شد.


فناوران - در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، ضمن امضاء یادبود رونمایی از اسکناس جدید ۲۰ هزار ریالی، ارتقا بانکداری الکترونیکی را گامی درجهت توسعه دولت الکترونیکی دانست و از شفافیت در انتشار اطلاعات و نظارت بیشتر بر فعالیت نظام بانکی به عنوان یکی از سیاست های اصولی دولت یاد کرد.
ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی نیز در این بازدید، گزارشی از سامانه جدید بانکداری الکترونیکی، شبکه شاپرک و نحوه و دلایل انتشار اسکناس به رییس جمهوری ارایه کرد و از حرکت بانک مرکزی در جهت حفاظت از سلامت مالی بانکها خبر داد.
سامانه یکپارچه مدیریت اوراق بهادار(سیما)، نظام جامع و یکپارچه آمارهای اقتصادی، سامانه ارزش افزوده مرکز شتاب، نظام شفافیت و تمرکز اطلاعات بانکی، سامانه مدیریت متمرکز حسابهای دولتی(نسیم)، سامانه چکاوک، پورتال کاشف، سامانه پرداخت الکترونیک و سامانه پیام رسانی الکترونیکی مالی از جمله بخش هایی است که مورد بازدید روحانی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی همچنین روز گذشته و در جمع مدیران بانک ها و کارکنان بانک مرکزی، گفت: اولین قدم برای بازگشت ثبات به اقتصاد کشور، کنترل نرخ تورم بود، زیرا سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی در شرایطی رخ می دهد که فعالان عرصه اقتصاد بتوانند آینده بازار را پیش بینی کنند.
رییس جمهوری با بیان برنامه دولت یازدهم برای استقرار انضباط پولی، مقابله با ناهماهنگی ها و معضلات، جلوگیری از برهم ریختگی در بازار و زدودن فضای ابهام و تاریکی از آینده، اظهار داشت: بی ثباتی رونق را درست نمی کند و خوشبختانه دولت موفق شد کار سخت ایجاد ثبات و خروج از رکود را توأمان انجام دهد.
روحانی گفت: تورم 40.4 درصد سال گذشته به عدد 18.2 دهم در آبان ماه امسال رسیده است و این کار در تاریخ ایران بی نظیر است و پیامش به مردم اطمینان و آرامش است.
رییس جمهوری خطاب به مسوولان بانک مرکزی خاطر نشان کرد: کاهش تورم با تلاش و کوشش فراوانی به دست آمده اما حفظ این دستاورد از خود آن مهم تر است و باید کاهش تورم را قدم به قدم تا رسیدن به نرخ تک رقمی پیش ببریم.
روحانی با بیان اینکه تنها در چند کشور دنیا تورم دو رقمی 20، 30 و 40 درصدی وجود دارد، اظهار داشت: اغلب کشورهای جهان امروز تورمشان یک رقمی است و برای چندین سال این وضعیت ثبات دارد.
رییس جمهوری با بیان اینکه اگر مردم به دولت و سیاست های پولی اطمینان داشته باشند، در رونق تأثیرگذار خواهد بود، خواستار متناسب شدن نرخ بهره همگام با کاهش نرخ تورم شد و گفت: پرداخت تسهیلات با این نرخ سود به بخش تولید کشور نادرست است و معقول نیست و شورای پول و اعتبار و دستگاه های دیگر باید در این زمینه اصلاحات لازم را آرام آرام انجام دهند.
وی با تأکید بر اینکه هیچ امر اقتصادی با بخشنامه، دستور و فرمان محقق نخواهد شد، انجام مطالعه و ضرورت استفاده از نظرات کارشناسان امر، برای تغییر شرایط را مورد تاکید قرار داد و گفت: اقتصاد را تنها باید با ابزار اقتصادی درست کرد و اهرم های دیگر کارآ نیستند.
روحانی افزود: خلق پول ابزار خطرناکی است،به همین دلیل تعداد بانک ها و شرایط تأسیس بانک ها اهمیت ویژه ای برای حرکت اقتصادی جامعه دارد. دولت با هر ابزاری که در اختیار دارد، در زمینه مهار تورم حرکت خواهد کرد و بانک مرکزی در انجام این رسالت وظیفه مهمی بر دوش دارد.
رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت ارایه اطلاعات صریح، روشن و شفاف به مردم، گفت: مردم باید کاملاً به آمار و اطلاعات ارایه شده از سوی مراجع رسمی اعتماد داشته باشد و بر صحت آن تأکید کنند.
وی ادامه داد: دولت تاکنون هیچ دستوری به بانک مرکزی و مرکز آمار در خصوص اینکه چگونه و چه زمان اطلاعات خود را منتشر کنند، نداده و نخواهد داد.
رییس جمهوری با بیان اینکه حرکت بانک ها باید در جهت عبور از رکود و ورود به رونق اقتصادی باشد، گفت: همه محاسبات ما نشان می دهد که در این زمینه گام های اولیه را برداشته ایم و همه این علائم و آمار نشان می دهد که تا پایان سال رشد اقتصادی کشور، مثبت خواهد شد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :