آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 183394
تاریخ انتشار : 9 خرداد 1395 10:43
تعداد بازدید : 711

دیابتی ها کمتر با موبایل حرف بزنند

رییس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیکی دانشگاه تهران اعلام کرد که در نتیجه استفاده از گوشی های موبایل حدود 2 ماکرومولار رادیکال آزاد که سوزاننده اکسیژن است در پروتیین انسانی ایجاد می شود، بر این اساس برخی بیماری ها از جمله اختلالات مغزی و دیابت در بدن انسان ایجاد می شود.

فارس- به گفته موسوی موحد، در بررسی انجام شده متوسط زمانی که در روز و طبق استاندارد می توان از تلفن همراه استفاده کرد برای یک فرد سالم 23 دقیقه است که این زمان باید در چند نوبت تقسیم شود.
موسوی موحد در رابطه با اثر امواج بر بدن انسان، گفت: هر نوع اشعه به خصوص اشعه هایی که در حیطه مگاهرتز هستند رادیکال های آزاد تولید می کنند. اشعه تلفن همراه نیز 960 مگاهرتز است.
وی ادامه داد: ما در بررسی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم با اندازه گیری به مدت 20 دقیقه روی یک پروتیین انسانی حدود 2 ماکرومولار رادیکال آزاد که سوزاننده اکسیژن است ایجاد می شود، در نتیجه احتمال بروز برخی بیماری ها از جمله اختلالات مغزی و دیابت وجود دارد.
موسوی موحد گفت: دیابت بیماری رادیکال های آزاد است این مورد در زمینه استرس هم وجود دارد. تلفن همراه یک بیماری استرس زا است و فقط باید در موارد اضطراری از آن استفاده 
کرد.
رییس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیکی دانشگاه تهران تصریح کرد: بنابراین متوسط زمانی که در روز و از نظر استاندارد می توان از تلفن همراه استفاده کرد 23 دقیقه برای فرد سالم است که این زمان باید در چند نوبت استفاده شود.
وی افزود: اما برای افراد دیابتی حداکثر 5 دقیقه در روز مجاز به صحبت با تلفن همراه هستند بنابراین باید سبک جدیدی در زندگی اجرا کرد و به این سمت برویم که چگونه یک جامعه سالم داشته باشیم و در بحث بیماری ها پیشگیری را انتخاب کنیم.
رییس مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیکی دانشگاه تهران افزود: پزشکان همان گونه که نسخه می نویسند باید برای مصرف این گونه وسایل نیز نسخه مصرف بدهند. مثلاً به فرد دیابتی بگوییم بیش از 20 دقیقه نمی توانی با تلفن همراه صحبت کنی. بنابراین باید آگاهی و آموزش های لازم به بیماران و مردم در این زمینه داده
شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :