آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 193540
تاریخ انتشار : 28 مهر 1395 9:10
تعداد بازدید : 755

سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فن‌آوری وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد:

ایجاد 205 واحد تحقیق و توسعه در بنگاه های صنعتی کشور در سال 95

سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فن آوری وزارت صنعت، معدن و تجارت دیروز در نشستی خبری گفت: از سال 68 تا 92 به طور میانگین سالانه 47 مجوز برای ایجاد واحد های تحقیق و توسعه صادر شده است و این در حالی است که فقط در 6 ماه نخست امسال بیش از 200 مجوز ایجاد واحد های تحقیق و توسعه صادر شده است.

فناوران- رمضانعلی صادق زاده با بیان اینکه 89 مجوز در سال 93 و 252 مجوز نیز در سال 94 برای ایجاد واحد های R&D صادر شده است، گفت: رویکرد این وزارتخانه استفاده از فن آوری های نوین در صنایع است به طوری که این صنایع بتوانند با سایر رقبای داخلی و خارجی خود رقابت کرده و مطرح شوند.
صادق زاده با بیان اینکه سیاست معاونت متبوعه خود تبدیل علم و دانش فنی به فن آوری و سپس به شرکت های دانش بنیان است، گفت: این اقدام از دانشگاه ها شروع شده و نباید در پارک های فن آوری محدود و محصور شوند؛ بلکه تجاری سازی شده و به ارزش افزوده و ثروت منتهی شوند.
سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فن آوری وزارت صنعت، معدن وتجارت با بیان اینکه این حرکت جدی از سال 92 شروع شده و درصد هستیم تا موضوع دانش بنیان بودن را به صنایع کشور تسری دهیم، گفت: برای تشویق واحدهای صنعتی و معدنی به ایجاد واحد تحقیق و توسعه، امضای مجوز آن توسط شخص وزیر صنعت، معدن و تجارت صورت می گیرد که این موضوع به نوبه خود اهتمام وی به این ضرورت است. 
صادق زاده افزود: ایجاد مرکز طراحی خودرو در ادامه ابلاغ پیوست فن آوری است که در آن تمام قراردادهای خارجی این وزارتخانه و واحدهای تابعه آن با طرف های خارجی باید دارای پیوست فن آوری باشند تا علاوه بر ایجاد واحدهای مشترک تحقیق و توسعه به آموزش های کاربردی موردنیاز برای تربیت متخصصان مربوطه در این حوزه مبادرت ورزند.
سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: یکی از عوامل افزایش رشد اقتصادی کشور ایجاد بهره وری است که ما آن را به طور جدی در واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری اجرا خواهیم کرد. 
صادق زاده افزود: در این راستا کمیته مشترکی با سازمان های بهره وری، مدیریت صنعتی و سازمان های دیگر تشکیل داده ایم تا با استفاده از تجارب و هم افزایی اعضای آن بتوانیم به این ضرورت در بخش صنعت، معدن و تجارت بپردازیم. 
وی با اعلام اینکه حدود 2هزار و 700 شرکت  دانش بنیان صنعتی در کشور ایجاد شده است، افزود: نیاز اصلی صنعت ویژگی مهم دانش بنیان بودن آن است که علم و دانش فنی از پارک های صنعتی به طور مستقیم در رشته های صنعتی کشور رسوب نماید. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :