آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 206658
تاریخ انتشار : 7 اردیبهشت 1396 10:37
تعداد بازدید : 2353

ماجرای جعل شناسنامه براي تقلب در انتخابات

به نظر مي رسد منافع گروه هايي در خارج از كشضور در راي ندادن مردم ايران است. به همين دليل اين عده استراتژي ايجاد ترديد در سلامت انتخابات ايران را در پيش گرفته اند تا مردم را از حضور در تعيين سرنوشت خود مايوس كنند.

در آخرين اين تلاش ها عده اي با انتشار فيلمي از جعل شناسنامه مدعي شدند كه اين كار با هدف تقلب را انتخابات در حال انجام است. موضوعي كه حتي اگر صحت داشت هم به دليل استعلام هاي آنلاين وزارت كشور در هنگام اخذ راي، برملا مي شد و تاثيري بر انتخابات نمي گذاشت.
يا اين حال نيروي انتظامي ناچار شد به اين فيلم كه گسترش زيادي در شبكه هاي اجتماعي داشت واكنش نشان دهد. ريیس پلیس فتا درباره تلاش برخی کانال های تلگرامی برای القای تشکیک در سلامت انتخابات، درخصوص فیلم های شناسنامه های تقلبی که اخیرا منتشر شده است توضيح داد: این فیلم ها مربوط به سال های ۸۳ و ۹۱ است و متهمان آن نیز دستگیر شدند.
سردار کمال هادیانفر در گفت وگو با تسنیم درباره انتشار فیلم هایی از شناسنامه های جعلی در برخی کانال های تلگرامی همزمان با نزدیک شدن به ایام انتخابات، در تشریح نتیجه بررسی های پلیس درخصوص این فیلم ها اظهار داشت: پس از بررسی فیلم های مذکور مشخص شد که این تصاویر مربوط به زمان فعلی نیست و این فیلم ها مربوط به پرونده تخلفاتی است که در سنوات گذشته باز شده بود و متهمان آن ها نیز دستگیر شده بودند.
وی ادامه داد: به دنبال تحقیقات انجام شده متوجه شدیم که یکی از این تصاویر مربوط به پرونده ای است که در سال 83 تشکیل شده بود و متهمان آن پرونده نیز در اسلامشهر شناسایی و دستگیر شده بودند. ريیس پلیس فتاي ناجا گفت: همچنین در بررسی های به عمل آمده از فیلم دیگری که توسط برخی کانال های معاند به منظور تشکیک در سلامت انتخابات منتشر شده بود، مشخص شد که این فیلم نیز مربوط به سال 91 بوده و متهمان آن نیز شناسایی و دستگیر شده اند.هادیانفر ادامه داد: نکته قابل توجه این است که پروسه اخذ آرا در انتخابات در شرایطی انجام می شود که اخذ رأی تنها بر اساس کدملی که یک کد منحصر به فرد است صورت می گیرد و شناسنامه تنها برای ثبت مشخصات سجلی و ثبت مهر شرکت در انتخابات استفاده می شود.
به گفته ريیس پلیس فتا کشور سال ها است که اخذ آرا با سیستم اتوماسیونی متصل به سامانه های ثبت احوال انجام می شود و اخذ رأی تنها با کد ملی بوده و سیستم های رایانه ای موجود این اجازه را نمی دهد که رای گیری بیش از یک بار برای هر کد ملی ثبت شود.
وی با بیان تلاش کانال های معاند و ضد انقلاب برای القای تشکیک در سلامت انتخابات از مردم خواست تا توجهی به دروغ پردازی های این سایت ها و کانال ها نداشته باشند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :