آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 208377
تاریخ انتشار : 1 خرداد 1396 10:12
تعداد بازدید : 691

در بیست و چهارمین نشست هیات نمایندگان اتاق ایران مطرح شد

ضرورت توجه دولت به ایجاد نظام انگیزشی تقویت خصوصی‎سازی

غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی ایران دیروز در بیست و چهارمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: بخش خصوصی ضمن قدردانی از تلاش های مثبت دولت یازدهم و با آگاهی از نقایص و نقاط ضعف کسب و کار خواستار اصلاح این حوزه هاست. تمامی این اقدامات تنها در صورت برخورداری از نقشه راه برای توسعه اقتصادی می تواند ثمربخش باشد؛ بنابراین تهیه سند توسعه اقتصادی ضرورت دارد.

فناوران - رییس اتاق بازرگانی ایران خطاب به رییس جمهور منتخب عنوان کرد: اقتصاد و اجتماع ایران در عرصه اعتماد به نفس، اندیشه و عمل شاهد تحولات جدیدی است و غبار نا امیدی در حال بر چیده شدن است. انسان شیفته عشق، حقیقت و صداقت است. بخشی از مسوولیت اجتماعی شما این است که سرمایه های اجتماعی را در ایران احیا 
کنید.
وی اضافه کرد: طبیعتا هر اجتماعی بر پایه ارزش های خود بنا شده و به سادگی نمی توان نتایج خود را با سایر کشورها مقایسه کرد. از سوی دیگر هیچ عامل یگانه ای را نمی توان مانع توسعه دانست. هیچ عاملی به تنهایی نمی تواند باعث توسعه شود و غلبه بر مشکلات امری خود به خودی نیست و توسعه بدون همدلی و خواست مردم این مرز و بوم امکان پذیر نیست.
شافعی همچنین درباره برخی مشکلات اقتصادی گفت: در قدم نخست باید بپذیریم که بخشی از حرکت های انجام شده نقایصی داشته است. ما شاهد نگرانی های اجتماعی و شغلی و همین طور افزایش هزینه های تولید در داخل و کاهش نسبی قیمت واردات هستیم. گاهی تصور می شود هر گاه فرآیند توسعه آغاز شود، بدون وقفه ادامه پیدا می کند اما آنچه برای تداوم این مسیر و تقویت خصوصی سازی در هر کشوری مهم است، ایجاد نظام انگیزشی بر اندیشه و عمل
است.
رییس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: ساختارهای سازمانی بخش عمومی در تحقق آرمان های توسعه نقش مهمی ایفا خواهد کرد. هر گاه این ساختارها هماهنگ باشد، به صورت وزنه هایی به عنوان رفع موانع در مسیر توسعه عمل می کند. در خواست بخش خصوصی این است که این نیروها را به سمت بخش های مولد سوق دهد.
وی گفت: یکی از مواردی که بر هزینه های تولید دامن زده، سهم بالای کارفرمایان در پرداخت های تامین اجتماعی است. بر اساس مطالعات صورت گرفته، در ایران پرداخت های کارفرمایان بابت تامین اجتماعی به اندازه 25.9 درصد از سود بنگاه است که بسیار تامل برانگیز است. 
شافعی افزود: نظام مالیاتی کشور دارای مشکل ساختاری است که ناشی از مشکلات پرسنلی، سیستم سنتی جمع آوری مالیات و رسیدگی مالیاتی و فقدان دسترسی به اطلاعات درآمدی مؤدیان است که در بسیاری موارد سبب فقدان کارایی سازمان اداری و در نتیجه مالیات ستانی از افراد فاقد شرایط و فقدان اخذ مالیات از اشخاص واجد شرایط شده است. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :