آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 212316
تاریخ انتشار : 1 تیر 1396 10:53
تعداد بازدید : 1343

ورشکستگی بانک ها در کانال های تلگرامی

بدیهی است که بانک ها بخش عمده ای از منابع خود را به صورت تسهیلات واگذار کرده یا در پروژه ها سرمایه گذاری کنند.

براساس فرمول های بانک مرکزی نیز بانک ها بخشی از منابع مالی خود را ذخیره می کنند تا به نیازهای نقدینگی افراد پاسخ دهند. بنابراین طبیعی است که بانک ها و موسسات اعتباری نتوانند پاسخگوی هجوم یکباره سپرده گذاران به شعب باشند.
فناوران - حتی اگر تمام سپرده بانک ها هم موجود باشد، طبیعی است هجوم ناگهانی سپرده گذاران به شعبه ها، سبب ناتوانی بانک ها در پاسخگویی می شود. در چنین شرایطی و هم زمان با ورشکستگی چند موسسه اعتباری غیر مجاز، شایعه ورشکستگی دیگر موسسات بانک ها در فضای مجازی، چه دردسری درست خواهد کرد.
نخستین تیری که شایعه سازان به اعتماد نظام بانکی در سال های اخیر پرتاپ کردند، به بانک سرمایه مربوط می شد. چند ماه پیش شایعاتی درخصوص ورشکستگی این بانک در فضای مجازی منتشر و سبب شد تا بخشی از سپرده گذاران این بانک برای خارج کردن دارایی های خود به شعب آن هجوم ببرند. 
دومین باری که در ماه های اخیر شایعه ای تازه برای ورشکستگی یک بانک منتشر شد، درباره بانک پارسیان، یکی از بانک های خصوصی کشور بود. شایعه سازان با انتشار کلیپی از تجمع عده ای مقابل برخی از شعب این بانک اعلام کردند که پارسیان ورشکسته شده است. 
در یکی دو هفته پیش هم انتشار شایعاتی علیه موسسه اعتباری ثامن و بانک مهر اقتصاد دردسرساز شد تا جایی که بانک مهر اقتصاد در برخی شعب خود ناچار شد برای اطمینان خاطر مردم، دسته های پول را پیش چشم سپرده گذاران نمایش دهد.پلیس فتا هم در هفته گذشته چند نفر از شایعه سازان را در ایلام دستگیر کرد تا مانع دامن زدن به شایعات شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :