آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 217506
تاریخ انتشار : 28 مرداد 1396 9:17
تعداد بازدید : 1258

انواع سرمایه گذاری جمعی و مزایای آن

سرمایه گذاری جمعی روشی برای افزایش سرمایه از طریق تلاش های جمعی دوستان، خانواده، مشتری ها و سرمایه گذاران فردی است. این رویکرد در درجه اول به شیوه آنلاین از شبکه های اجتماعی و پلت فرم های سرمایه گذاری جمعی استفاده می کند و با تقویت این شبکه ها، دستاوردهای بیشتری حاصل می کند. سرمایه گذاری جمعی، با رویکرد رایجی که کسب وکارها برای تأمین سرمایه از آن استفاده می کنند، متفاوت است. در روش سنتی اگر بخواهید برای شروع یک کسب وکار یا معرفی یک محصول جدید به بازار، سرمایه جمع کنید، لازم است:

- طرح کسب وکارتان را آماده کنید
- تحقیقات بازار را انجام بدهید
- نمونه اولیه بسازید
- سپس ایده خود را به سرمایه گذاران فرشته، افراد ثروتمند، سازمان ها، بانک ها، حامیان سرمایه گذار و شرکت های سرمایه گذاری بفروشید.
در این روش گزینه های شما تنها به چند مورد محدود شده اند. می توانید این رویکرد تأمین مالی را همچون یک قیف ببینید که شما و ایده تان در سر پهن آن هستید و سرمایه گذاران در سر باریک قیف قرار دارند. اگر نتوانید در زمان درست سرمایه گذار مناسب را پیدا کنید، زمان و پول تان را از دست می دهید.
اما در سرمایه گذاری جمعی قیف وارونه است. این رویکرد با کارآفرینی، ایجاد یک پلت فرم، نمایش دادن محصول و به اشتراک گذاشتن منابع، مدل سنتی را بسیار ساده و مؤثر می کند. در روش سنتی ماه ها وقت صرف می کنید تا افرادی را از میان شبکه خودتان انتخاب کنید، سرمایه گذارهای بالقوه را بررسی کنید و زمان و پول تان را صرف می کنید تا آنها را برای سرمایه گذاری متقاعد کنید. اما در روش سرمایه گذاری جمعی، فرصت های بیشتری در اختیار خواهید داشت و دسترسی به افراد علاقه مندی که آماده اند به کسب وکار شما کمک کنند، بسیار ساده تر خواهد بود چرا که شما از هزاران نفر می خواهید با خرید یک سهم ۲۰ دلاری، در سرمایه گذاری مشارکت کنند و در عوض در سود محصولی که برای اولین بار وارد بازار می شود، سهیم شوند یا پاداش بگیرند.
سرمایه گذاری جمعی در مقایسه با روش های سنتی مزایای زیادی دارد: 
۱. دسترسی به سرمایه گذاران بیشتر
۲. ارزشمند شدن کسب وکار
۳. گسترش روابط عمومی و بازاریابی
۴. افزایش اعتبار
۵. افزایش کارایی
سرمایه گذاری جمعی نیز درست مانند سایر سرمایه گذاری ها، انواع مختلفی دارد. اینکه برای سرمایه گذاری جمعی از چه روشی استفاده می کنید، به نوع محصول یا خدماتی که ارایه می دهید و اهداف مربوط به گسترش کسب وکارتان بستگی دارد. سه نوع اصلیِ سرمایه گذاری جمعی عبارتند از:
۱. سرمایه گذاری جمعی مبتنی بر کمک
۲. سرمایه گذاری جمعی مبتنی بر پاداش
۳. سرمایه گذاری جمعی مبتنی بر سهام

 خلاصه مقاله ای تحت همین نام در سایت چطور chetor.com


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :