آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 232360
تاریخ انتشار : 14 بهمن 1396 8:10
تعداد بازدید : 8482

تازه ترین فناوری های حوزه سلامت در Arab Health به نمایش گذاشته شد

چهل و سومین دوره نمایشگاه Arab Health 2018 که از اواسط هفته گذشته (دوشنبه 9 بهمن) آغاز شده بود پنج شنبه گذشته (13 بهمن) به کار خود پایان داد. بزرگ ترین گردهمایی پزشکان، متخصصان و فعالان تجاری حوزه سلامت میزبان بیش از 200 هزار بازدید کننده از 150 کشور جهان بود. امسال بیش از ۴ هزار شرکت از ۴۳ کشور در این نمایشگاه حضور یافتند.
شبنم کهن چی
حضور سر زده شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات و حاکم دبی در نمایشگاه Arab Health از جمله خبرهای داغ نمایشگاه امسال بود. این نمایشگاه از سوی ولیعهد دبی، شیخ حمدان بن راشد آل مکتوم افتتاح شد. در بازدید از اولین روز نمایشگاه مسوولان دولتی برنامه های امارات را در حوزه سلامت که همسو با چشم انداز 2021 امارات است شامل برنامه ملی فضایی، هوش مصنوعی و انقلاب چهارم صنعتی اعلام کردند. 
جذاب ترین بخش نمایشگاه امسال  مربوط به نمایش ربات های جراح و فعالان حوزه واقعیت مجازی بود. همچنین تولید کنندگان تجهیزات بیمارستانی از نمایشگاه امسال Arab health بزرگ ترین سهم را داشتند. اما مهم ترین نکته ای نمایشگاه امسال حرکت شرکت های فعال حوزه سلامت و مراقبت های پزشکی به سمت دیجیتالی کردن خدمات و محصولات شان بود.
 جهان به پزشکان بیشتری نیاز دارد
«جهان به پزشکان بیشتری نیاز دارد» این جمله دکتر Meaghan Granger است که 19 سال است به عنوان متخصص هماتولوژی و آنکولوژی کار می کند. او در بازدید از نمایشگاه Arab Health گفت: قرار است به دنبال کسانی باشیم که کمی مراقب خود نیستند. او درباره دسترسی اندک کودکان به خدمات بهداشتی گفت: من معتقدم دلیل عدم دسترسی این است که تعداد پزشکان متخصص اطفال کم است. بنابراین ما بیش از هر چیزی به پزشک اطفال نیاز داریم.
وی از 15 سال پیش تصمیم گرفت بر مراقبت های بهداشتی کودکان به ویژه کودکانی که از بیماری های خطرناکی مانند سرطان عبور کرده اند تمرکز کند. 

 اماراتی ها اولین بیمارستان فضایی را می سازند
وزارت بهداشت امارات پیشنهاد ساخت اولین بیمارستان فضایی را در نمایشگاه Arab Health مطرح کرد. بر اساس این پیشنهاد فضانوردان با استفاده از فناوری نانو درمان خواهند شد. وزارت بهداشت امارات برنامه ریزی کرده اولین بیمارستان فضایی را راه اندازی و راهکارهای درمانی را از طریق امواج برای فضانوردان ارسال کند. 

 Deprexis؛ اولین اپلیکیشن کمک به بیماران افسرده و MS 
وزارت بهداشت امارات در نمایشگاه Arab Health 2018 از اپلیکیشن Deprexis MS  که به مبتلایان به بیماری افسردگی و MS کمک می کند رونمایی کرد.فناوری به کار گرفته شده در این اپ توسط یک شرکت آلمانی به نام Gaia AG توسعه یافته است. این برنامه از طریق تلفن های هوشمند، تبلت و لپ تاپ به بیماران مبتلا به افسردگی و MS کمک می کند حالت های روحی خود را ارزیابی کنند و با استفاده از فایل های صوتی، تصاویر و تمرینات پیشنهادی این اپلیکیشن به ارامش برسند. همچنین طی روز پیام های متنی و ایمیل به صورت منظم همراه با پیشنهادات علمی، راهنمایی های انگیزشی و ایده های مختلف برای کاربران این برنامه ارسال می شود.
سازمان های بین المللی مانند سازمان غدا و داروی آمریکا معتقدند استفاده از این برنامه به کاربران کمک زیادی خواهد کرد. آمارهای این سازمان ها نشان می دهند بیش از ۷ هزار بیمار تا کنون با استفاده از این به نتایج مثبت رسیده اند.
یوسف السرکال، دستیار معاون وزیر بهداشت در امور بیمارستان ها گفت: ما افتخار می کنیم برای اولین بار در جهان با استفاده از یک نرم افزار هوشمند به بیماران مبتلا به افسردگی و MS  کمک می کنیم. استفاده از آخرین فناوری های علمی برای کاهش رنج بیماران برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است و بخشی از سیاست وزارت بهداشت نیز محسوب می شود. این وزارت برای ارتقا سلامت جامعه از طریق ارایه خدمات بهداشتی جامع، نوآورانه و جهانی برای ایجاد یک جامعه شاد تلاش می کند.
وی گفت: برای ما این نقطه عطفی برای به دست آوردن رهبری در بخش بهداشت در جهان است.

 جداسازی سلول های سرطانی با امواج مغناطیسی و آرایش ژنتیکی 
یکی دیگر از دستاوردهای امارات در حوزه پزشکی، تشخیص زودهنگام سرطان با استفاده از امواج مغناطیسی و جدا سازی سلول ها با این امواج است. یکی دیگر از روش های کشف شده از سوی پزشکان و متخصصان امارات درمان سرطان با استفاده از آرایش ژنتیکی بیمار است که درمان را هدفمندتر خواهد کرد. این سیستم درمانی تا اواخر سال 2018 در دسترس بیماران خواهد بود.

 تولید گجتی برای بیماران قلبی
از دیگر دستاوردهای متخصصان اماراتی می توان به طراحی و تولید گجت پوشیدنی اشاره کرد که به درمان و بهبود سلامت قلب کمک می کند. این گجت درصورت بروز حمله قلبی آن را پیش بینی کرده و مشخصات بیمار را همراه با لوکیشن او به نزدیک ترین آمبولانس، کلینیک و دو مراقبت کننده بیمار ارسال می کند. نمونه اولیه این دستگاه امسال در فروشگاه ها قابل فروش خواهد بود.

 اولین داروخانه آنلاین در امارات 
اپلیکیشن داروخانه آنلاین Aster در نمایشگاه Arab Health رونمایی شد. بیماران با استفاده از اپلیکیشن داروخانه Aster داروهای خود را در کمتر از یک ساعت بدون هیچ هزینه اضافی دریافت می کنند. آنها می توانند نسخه ای که دکتر برایشان نوشته را در این اپلیکیشن آپلود و اطلاعات تکمیلی شامل اطلاعات بیمه را وارد برنامه کنند. بعد از تایید اطلاعات Aster نزدیک ترین داروخانه به محل بیمار را پیدا کرده و طی حداکثر یک ساعت داروها را به او می رساند.  این یک پروژه به صورت آزمایشی در دبی اجرا می شود. وزارت بهداشت اعلام کرده این اپلیکیشن به زودی برای سراسر داروخانه های امارات قابل استفاده خواهد بود.

 سمینارها تخصصی
امسال نمایشگاه Arab Health میزبان تعداد زیادی کنفرانس معتبر آموزشی و تخصصی و کارگاه بود. طی چهار روز برگزاری نمایشگاه 19 کنفرانس تخصصی برگزار شد. 
پزشکان طی این کنفرانس ها مهارت و دانش خود را ارتقا دادند. شرکت کننده گان در نمایشگاه Arab Health توانستند در کارگاه ها و سمینارهای کسب و کار در حوزه سلامت شرکت کنند و بر چشم انداز آینده این صنعت متمرکز شوند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :