آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 236376
تاریخ انتشار : 23 اسفند 1396 12:0
تعداد بازدید : 1584

ظهور کامپیوترهای 5G در سال ۲۰۱۹

شرکت اینتل، مایکروسافت، دل، اچ پی و لنوو بنا دارند در سال ۲۰۱۹ کامپیوترهایی بر پایه فناوری نسل پنجم عرضه کنند. هدف اصلی این شرکت ها، استفاده از مودم های ایکس ایکس ام ۸۰۰ شرکت اینتل است که مخصوص اتصال «نسل پنجم» توسعه یافته است. این محصول قرار است تا یک سال دیگر وارد دنیای تکنولوژی شود؛ محصولاتی که می تواند سرعت اتصال رایانه های شخصی را به اینترنت به طور چشمگیری افزایش دهد.
undefined
فناوران- معرفی محصولات مبتنی بر مودم های نسل پنجم برای اینتل این روز ها به مساله مهمی تبدیل شده است. چراکه این شرکت هم اکنون در حوزه اتصال به اینترنت با شرکت هایی مانند کوالکام و سامسونگ در حال رقابت شدید است. کوالکام اعلام کرده است که با ۱۹ تولیدکننده و ۱۸ اپراتور به توافق رسیده است و از سال ۲۰۱۹ عرضه دستگاه هایی بر اساس مودم های «5G» ایکس ۵۰ آغاز خواهد شد. سامسونگ هم برنامه مشابهی را دارد.
5G قرار است سرعت بسیار بالایی داشته باشد. اولین مودم 5G ساخت شرکت کوالکام است و تا سرعت پنج گیگابیت بر ثانیه را پشتیبانی می کند. چنین سرعتی ۲۵۷ برابر بیشتر از پرسرعت ترین شبکه  LTE موجود در آمریکاست.
براساس اطلاعات منتشر شده شرکت کوالکام در حال حاضر تکنولوژی نسل پنجم خودش را روی ۱۸ گوشی جدید قرار داده است که سال آینده راهی بازار می شوند. بنابر آنچه منتشر شده است، طبق برنامه ریزی ها، شبکه نسل پنجم قرار است ابتدا در پنج کشور راه اندازی شود.
در حال حاضر شرکت های ورایزون، نوکیا و کوالکام با موفقیت اولین تماس نسل پنجم را آزمایش کرده ا ند. قبل از این اولین تماس ویدیویی 5G توسط شرکت های دیگر آزمایش شده بود. به این ترتیب شرکت ورایزون با این آزمایش اولین اپراتور موبایل دنیاست که اولین تماس 5G را انجام داده است. این تماس بر پایه فرکانس موج میلی متری ورایزون و شبکه نسل پنجم نوکیا انجام شده است.
ظرفیت بالا ویژگی 5G است. به طوری که دیگر زمانی که در یک مکان عمومی به اینترنت وایرلس متصل می شوید شاهد کاهش سرعت یا قطع شدن اینترنت نخواهید بود. بر اساس استاندارهای اتحاد بین المللی مخابرات شبکه های 5G در هر یک کیلومتر مربع می توانند از حداکثر یک میلیون گجت پشتیبانی کنند.
تحلیلگران iGR معتقدند که توسعه و ساخت شبکه های 5G به ۴۸ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای ارتقای شبکه های LTE تا سال ۲۰۱۹ و ۵۶ میلیارد دلار برای نصب تجهیزات جدید 5G بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۵ نیاز دارد. شرکت سیسکو معتقد است که میزان مصرف داده اینترنت موبایل تا سال ۲۰۱۹، ۵۷ درصد افزایش خواهد داشت و میانگین قیمت طرح داده موبایل از ۵۱ دلار به ۱۱۹ دلار خواهد رسید.
اینتل برای موفقیت در این وضعیت در حال همکاری با شرکت اسپردتروم (Spreadtrum)است. این شرکت در حوزه نیمه رساناها و ساخت تراشه برای گوشی های هوشمند فعالیت می کند و اینتل سعی دارد با همکاری این شرکت در این نبرد تکنولوژی دست بالا را داشته باشد.
شرکت اسپردتروم برای توسعه برخی تراشه ها با شرکت هایی مانند سامسونگ و لنوو در حال همکاری است اما همکاری با اینتل می تواند سبب تحول این شرکت شود. از طرفی شرکت اینتل با کمک این شرکت چینی می تواند هزینه تولید مودم های جدید 5G خود را بطور چشمگیری کاهش دهد.
اپراتور مخابراتی AT&T نیز اعلام کرده که سه شهر در ایالات متحده آمریکا، نخستین شهرهایی هستند که میزبان شبکه اینترنت پرسرعت 5G خواهند بود.
سه شهر دالاس، آتلانتا و واکو در ایالات متحده آمریکا نخستین شهرهایی هستند که به نسل پنجم اینترنت همراه مجهز خواهند شد.
این شرکت اعلام کرده است که علاوه بر تلاش برای توسعه زیرساخت های لازم و تجهیزات مربوطه، سعی دارد دستگاه های الکترونیکی همچون گوشی های هوشمندی را که از فناوری نسل پنجم اینترنت پشتیبانی می کنند، تولید و عرضه کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :