آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 2416
تاریخ انتشار : 3 آبان 1390 11:21
تعداد بازدید : 1110

تاسیس پژوهشکده روباتیک در دانشگاه امیرکبیر

ريیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تاسیس پژوهشکده روباتیک در این دانشگاه خبر داد و گفت: برای توسعه این علم، گروه آموزشی روباتیک در این دانشگاه راه اندازی شده که در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

روابط عمومي دانشگاه- دکتر علیرضا رهایی در مراسم تقدیر از تیم‌های برتر روباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقات جهانی با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه در زمینه توسعه علم روباتیک افزود: تشویق گروه‌های علمی از جمله برنامه‌های دراز مدت این دانشگاه بوده که در زمینه ظرفیت‌های مناسبی ایجاد شده است.
ريیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برخی موفقیت‌های علمی این دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی گفت: تیم‌های روباتیک این دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی موفقیت‌های خوبی را کسب کردند به نحوی که در آخرین رقابت‌های جهانی، این تیم‌ها در ترکیه موفق به کسب مقاوم اول جهانی شده‌اند.
 وی با اشاره به موفقیت تیم دانشکده هوا فضا در رقابت‌های هلند گفت: با توجه به این موفقیت‌ها اقدام به تاسیس پژوهشکده روباتیک در این دانشگاه کردیم؛ علاوه بر این گروه آموزشی روباتیک راه‌اندازی شد که قرار است در رشته روباتیک در دوره کارشناسی ارشد دانشجو بپذیرد.
 رهایی هدف از اجرای این دو برنامه در این دانشگاه را تمرکز در بخش آموزش و پژوهش در حوزه روباتیک دانست و افزود: در تلاش هستیم تا با تجهیز پژوهشکده روباتیک و آموزش دانشجویان در سطوح تحصیلات تکمیلی بستر مناسبی برای توسعه فعالیت‌های علمی در این حوزه فراهم کنیم.
 وی کار تیمی را از جمله مزایای شرکت در مسابقات روباتیک عنوان کرد و افزود: یکی از برنامه‌های این دانشگاه تشویق دانشجویان به انجام فعالیت‌های تیمی است که با تشویق دانشجویان برای مشارکت در مسابقات روباتیک فعالیت‌های تیمی چند تخصصی شکل می‌گیرد.
راه‌اندازي آزمايشگاه روبات‌هاي انسان‌نما در دانشگاه
سروش صادق‌نژاد به عنوان يكي از سرگروه‌هاي تيم‌هاي اعزامي به مسابقات بين‌المللي روباتيك گفت: دانشگاه اميركبير يكي از دانشگاه‌هاي فعال در زمينه روباتيك در كشور است كه 10 تيم فعال در اين زمينه در ليگ‌هاي مختلف دارد.
وي با بيان اينكه مسابقات روبوكاپ يا جام جهاني روبات‌ها همه ساله به ميزباني يكي از كشورهاي دنيا و توسط يكي از دانشگاه‌هاي معتبر آن برگزار مي‌شود، افزود: مسابقات روباتيك به چند بخش امداد و نجات، روبات‌هاي فوتباليست،‌ خانگي و بخش دانش‌آموزي تقسيم مي‌شود. دانشگاه اميركبير در ليگ روبات امداد و نجات سه تيم فعال دارد به گونه‌اي كه تيم امدادگر واقعي در دانشكده‌ مكانيك و تيم امدادگر مجازي و تيم شبيه‌ساز امداد و نجات در دانشكده كامپيوتر فعاليت كرده و همه ساله رتبه‌هاي ملي و بين‌المللي مناسبي را كسب مي‌كنند.
وي افزود: همچنين در پي تاسيس پژوهشكده روباتيك در دانشگاه اميركبير، آزمايشگاه روبات‌هاي انسان‌نما را به عنوان يكي از بزرگ‌ترين آزمايشگاه‌ها انسان‌نما در ايران راه‌اندازي كرديم تا دانشجويان بتوانند فعاليت علمي و پژوهشي خود را انجام دهند.
وي با بيان اينكه در سال گذشته و با حمايت رييس دانشگاه اميركبير مجموعه‌اي از روبات‌هاي استاندارد صنعتي ايران خريداري شده است، گفت: در سال 2008 تيم روبات‌هاي خانگي توانستند به مرحله‌ فينال مسابقات جهاني راه پيدا كنند و در سال 2009 تيم شبيه‌ساز امداد و نجات دانشكده كامپيوتر موفق به كسب رتبه اول در اين مسابقات شد و همچنين بهترين مقاله سمپوزيوم اين دوره از مسابقات را ارايه داد. در سال 2011 تيم امدادگر مجازي موفق به كسب رتبه اول شده و همچنين چندين مقام اول تا سوم توسط دانشجويان اين دانشگاه در مسابقات داخلي، مسابقات آزاد ايران و مسابقات خوارزمي كسب شده است.
صادق‌نژاد گفت: با توجه ويژه به بخش آموزش روباتيك به دنبال تاسيس پژوهشكده روباتيك در دانشگاه، امیدواریم روند جذب دانشجويان نخبه روباتيك از خارج از دانشگاه تسهيل يابد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :