آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 3066
تاریخ انتشار : 25 آبان 1390 9:7
تعداد بازدید : 1150

برنامه ريزي در حوزه تشكل ها و بنگاه هاي صادراتي از ضروريات است

معاون وزير صنعت، معدن، تجارت و رييس كل سازمان توسعه تجارت ايران بر ضرورت برنامه ريزي در تشكل ها و بنگاه هاي صادراتي تاكيد كرد.

روابط عمومي سازمان توسعه تجات -حميد صافدل در سومين سالروز بزرگداشت صادركنندگان نمونه استان تهران كه با حضور يحيي آل اسحاق رييس اتاق بازرگاني، صنايع و معادن تهران، مرتضي تمدن استاندار تهران و جمعي از مسوولان و تلاشگران عرصه توليد و صادرات استان تهران در محل سازمان توسعه تجارت ايران برگزار شد اظهار داشت: صادرات به عنوان آخرين حلقه از زنجير توليد است كه امروزه به عنوان حلقه اتصال كشورها در فرآيند رقابت سخت صحنه‌هاي بين المللي محسوب مي شود.
وي صادرات را در بهبود كيفيت كالا موثر دانست و افزود: توسعه صادرات در كشورها در توسعه اشتغال، بهبود بسته بندي كالاها، ايجاد برندهاي بين‌المللي و غیره تاثير مستقيم دارد.
صافدل گفت: امروزه در دنيا كشوري نيست كه بدون صادرات رشد داشته باشد، در اين راستا در جمهوري اسلامي ايران نيز بيش از يك دهه است كه با تغيير در مجموعه‌اي از قوانين و مقررات بستري مناسب براي توليد صادرات محور فراهم شده است.
رييس‌كل سازمان توسعه تجارت ايران ضمن تاكيد بر ضرورت برنامه‌ريزي در تشكل‌ها و بنگاه‌هاي صادراتي اظهار داشت: بايد براي بنگاه‌ها و تشكل‌هاي صادراتي برنامه توسعه صادرات داشته و بنگاه‌هاي اقتصادي با پايش تجارت خارجي همواره فرصت‌ها و تهديدهاي كشورهاي مختلف از جمله اتفاقات طبيعي (سيل، زلزله و غیره) و بعضي از اتفاقات سياسي و تغييرات حكومتي كه فرصت‌هاي جديدي در جابه‌جايي تجارت به وجود مي‌آورد را  مورد توجه قرار دهند.
وي با اشاره به ميزان صادرات در سال‌هاي گذشته و مقايسه آن با نيمه اول سال جاري خاطر نشان كرد: صادرات كشورمان از رقمي كمتر از 7 ميليارد دلار در سال‌هاي 82 و 83 به بيش از 24 ميليارد دلار در نيمه اول سال 90 رسيده است.
صافدل با اشاره به موفقيت كشورهاي آسيايي در صادرات محصولات مختلف طي سال‌هاي اخير ادامه داد: كشور هندوستان در حوزه صادرات IT از 40 ميليارد دلار صادرات در سال‌هاي گذشته به 60 ميليارد دلار در سال جاري ميلادي رسيده است و پيش‌بيني مي‌شود در سال 2012 از مرز 70 ميليارد دلار عبور كند.
وي تصريح كرد: همچنين ميزان صادرات خودرو در تركيه از مرز 20 ميليارد دلار گذشت و 15 درصد از سهم كل صادرات اين كشور را در برگرفت.
صافدل ارزش نهادن به دانش و پژوهش، كشف فرصت‌ها و گريز از تهديد‌ها را با اهميت دانست و گفت: در كشورهاي شرق آسيا با توجه به تكنولوژي، بخش عمده صادرات‌شان در حوزه دانش و پژوهش است كه در سال‌هاي آتي رشد قابل توجهي در اين حوزه خواهند داشت.
وي با اشاره به هدف 45 ميليارد دلاري صادرات در سال جاري افزود: كشورمان در نيمه اول سال 90 از مرز 20 ميليارد دلاري صادرات عبور كرد و اميدواريم با همكاري گروه‌هاي كالايي مختلف صنعت، معدن و غیره به هدف 45 ميليارد دلار صادرات نايل شويم.
وي گفت: صادرات به عنوان موتور محركه اقتصاد ملي و باور ملي بايد مورد حمايت همه نهادها باشد.
در ادامه اين مراسم از صادركنندگان نمونه استان تهران با اهداي لوح و تنديس تقدير
 به عمل آمد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :