آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 3866
تاریخ انتشار : 23 آذر 1390 23:10
تعداد بازدید : 1542

فرمانده قرارگاه خبر داد

ورود قرارگاه سازندگی خاتم الانبیای سپاه به حوزه IT و مخابرات

فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم الانبيای سپاه از ورود اين قرارگاه به حوزه فعاليت هاي بخش IT و مخابرات و اهميت اين فعاليت ها براي قرارگاه خاتم خبر داد.

ایسنا- ابوالقاسم مظفري شمس در مورد فعاليت‌هاي قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيای سپاه در حوزه‌هاي مختلف گفت: اخيرا به حوزه IT و مخابرات ورود پيدا كرده‌ايم و اين بخش براي ما بسيار مهم است و معتقديم كه براي آينده كشور بسيار مهم و مفيد خواهد بود.
تحريم‌ها بي‌اثر نبوده ولي نگذاشته‌ايم كارهاي ما را متوقف كند
فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا با بيان اينكه "تحريم، مقوله جديدي براي ما نيست"، يادآور شد: سياست‌هاي آمريكا و كشورهاي استكباري از دهه 1950 به بعد اين بوده است كه براي تحميل خواسته‌هاي خود از حربه تحريم استفاده كنند و در مورد كشور ما نيز بعد از پيروزي انقلاب اسلامي از اين حربه استفاده كرده‌اند. در چند ماه گذشته تحريم‌ها به اوج خود رسيده است و نمي‌توان گفت كه اين تحريم‌ها كاملا بي‌اثر بوده است؛ چراكه با تشديد تحريم‌ها بايد تلاش بيشتري داشته باشيم و راهكارهايي به جز راهكارهاي معمول خود اتخاذ كنيم. البته تحريم‌ها به گفته كارشناسان خود آنها مساله‌اي نبوده است كه براي ايران شكننده باشد و مي‌بينيم كه حتي در برخي مواقع موجب رشد ما شده است و خوشبختانه تا كنون نگذاشته‌ايم تحريم‌ها كارهاي ما را متوقف كند. مظفري در ادامه به قرار داشتن در سالروز تاسيس قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيای سپاه اشاره كرد و گفت: ورود سپاه به عرصه سازندگي بر اساس فصل 147 قانون اساسي است كه مطابق اين اصل به نيروهاي مسلح اجازه داده شده كه در زمان صلح، امكانات خود را براي آباداني كشور به كار گيرند و به كمك دولت بيايند. اين موضوع براي سپاه اهميت ويژه‌اي داشت؛ زیرا پس از جنگ، سپاه از امكانات وسيعي برخوردار بود و همچنين، خيل عظيمي از نيروهاي پاسدار و بسيجي را در اختيار داشت كه حفظ و نگهداري آنها در پادگان‌ها مقدور نبود و بايد براي آنها كاري انجام مي‌شد. تاسيس اين قرارگاه در ابتدا از سوي مقام معظم رهبري مطرح شد و توانست تا حدي به اين نياز پاسخ دهد.
بيش از 70 درصد پروژه‌هاي ما توسط بخش خصوصي انجام مي‌شود
مظفری همچنين درباره تعامل قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا با بخش خصوصي كشور گفت: كشور براي ساخت و انجام پروژه‌هايي كه عمدتا بزرگ و زيرساختي هستند عقب‌ماندگي‌هاي زيادي دارد و درعين حال ظرفيت‌هاي كشور قابل توجه است. حضور قرارگاه خاتم تا حدي استفاده از منابع كشور را امكان‌پذير مي‌کند ولي ما هيچ وقت به تنهايي پاسخگوي نياز كشور نيستيم. اين قرارگاه از ابتدا به عنوان يك پيمانكار عمومي توان خود را صرف سازندگي كشور كرده است و ما به دنبال توانمند كردن خود نيستيم بلكه مي‌خواهيم نظام را كارآمد كنيم. در نتيجه استفاده از بخش خصوصي و پيمانكاران خصوصي در اولويت برنامه‌هاي ماست.
فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا اضافه كرد: بيش از 60 يا 70 درصد پروژه‌هاي ما توسط بخش خصوصي انجام مي‌شود و بخش خصوصي نيز از اين نوع عملكرد قرارگاه ناراضي نيست. تلقي بخش خصوصي اين است كه رقابت قرارگاه خاتم با پيمانكاران خارجي است و ما محدوديتي براي پيمانكاران بخش خصوصي در داخل كشور ايجاد نمي‌كنيم و اعلام مي‌كنيم كه اگر احساس كنيم مشكلي براي بخش خصوصي به وجود آمده است، آماده‌ايم آن را رفع كنيم. در حال حاضر بيش از 70 هزار نفر همكار در بخش خصوصي داريم كه در انجام پروژه‌ها با ما همكاري دارند.
سند راهبردي سازندگي قرارگاه تدوين شده است
مظفری در ادامه از تدوين سند راهبردي سازندگي قرارگاه خاتم و تاييد آن از سوي مقام معظم رهبري خبر داد و گفت: ما يك استراتژي تعيين كرده‌ايم تا در حيطه كاري خودمان بتوانيم سند چشم‌انداز 20 ساله را محقق كنيم. بر اين اساس سند راهبردي سازندگي قرارگاه به تاييد مقام معظم رهبري رسيده و در آن حد و حدود فعاليت‌هاي قرارگاه مشخص شده است. اين‌طور نيست كه ما در هر حوزه‌اي كه بخواهيم، مي‌توانيم ورود پيدا كنيم، بلكه فعاليت‌هاي ما در چارچوب سند راهبردي سازندگي قرارگاه خواهد بود. ما در تلاش هستيم كه برنامه‌هاي آينده خود را بر اساس منابع مالي در دسترس تنظيم كنيم و از سهم خود در بودجه عمراني كشور كه كمتر از 5 درصد است فراتر نرويم تا مشكلي براي بخش خصوصي به وجود نيايد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :