آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 4034
تاریخ انتشار : 28 آذر 1390 22:26
تعداد بازدید : 951

ريیس جمهور:

اجرای طرح دورکاری آغاز تحول بنیادی در نظام اداری کشور است

ريیس جمهور گفت: با اجرای طرح دورکاری کارمندان می توانند از تمام وقت شان به خوبی استفاده کنند و فضای زندگی خود را تغییر دهند چرا که محدودیتی برای کارمند دیگر وجود نخواهد داشت.

پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری- محمود احمدی‌نژاد دیروز طی سخنانی در همایش ملی دورکاری  افزود: امروز باید از پیشرفت‌های علمی که در کشور وجود دارد در راستای اجرای هر چه بهتر طرح دورکاری استفاده کرد ولی متاسفانه در حال حاضر از 2 درصد این پیشرفت‌ها استفاده نمی‌شود.
احمدی‌نژاد در ادامه اجرای طرح دورکاری را برای کارمندان و پیشرفت جامعه بسیار مفید دانست و گفت: معمولا در برابر هر ایده نو و تحولی مقاومت‌های بی‌جهتی وجود دارد به طوری که در حال حاضر در تهران 350 هزار نفر کارمند دولتی وجود دارد که به همین میزان نیز در بخش‌های خصوصی مشغول فعالیت هستند که اگر تنها نصف این میزان، دورکاری کنند دیگر شاهد ترافیک‌های موجود در شهرهای بزرگ از جمله تهران نخواهیم بود و از سوی دیگر هزینه‌ها نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
ريیس‌جمهور با تاکید بر اینکه امروزه خودرو به عنوان یکی از ضرورت‌های زندگی خانواده‌ها محسوب می‌شود، افزود:‌ با حذف سفرهای غیر ضروری می‌توان در کاهش ترافیک تاثیر گذاشت که اجرای طرح دورکاری می‌تواند به این موضوع کمک شایانی کند.
ریيس‌جمهور تاکید کرد: با اجرای طرح دورکاری می‌توان دریافتی کارمندان را بالا برد و هزینه‌های سازمان را پایین آورد، زیرا بسیاری از هزینه‌های موجود زايد است، البته طرح دورکاری در ابتدای راه است و می‌تواند آغاز یک تحول بنیادی در سیستم اداری باشد.
وی با اشاره به اینکه دولت تلاش کرده است تا ساختمانی را برای خود نسازد و دیگر ساختمان‌هایی را که نیاز ندارد تخلیه و در خدمت رفاه مردم و کارکنان قرار دهد، اظهار داشت: کارمندان کار زیادی انجام می‌دهند اما حقوق کمتری دریافت می‌کنند از این رو هر چقدر به رفاه کارمندان رسیدگی شود باعث خواهد شد تا کشور به پیشرفت‌های چشمگیری در تمامی امور دست یابد.

دورکاری می‌تواند به استحکام خانواده کمک کند
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور اظهار داشت: در راستای تحول نظام اداری بحث اصلاح ساختارها با تکیه بر دولت الکترونیکی و بحث افزایش بهره‌وری و کارآمدی نیروی انسانی مطرح است.
لطف‌الله فروزنده افزود:‌ از سال 1980 میلادی موضوع دورکاری در دنیا مطرح شد و امروز بیش از یک میلیارد نفر به دورکاری فکر می‌کنند، همه می‌دانیم که دورکاری چه آثار و برکاتی دارد.
وی گفت: ما به استحکام خانواده معتقدیم و دورکاری می‌تواند به آن کمک کند. از سوی دیگر دورکاری می‌تواند تناسب عملکرد و پاداش را ایجاد کند و بسیاری از هزینه‌های جنبی سازمان را کاهش دهد و در بیرون از سازمان نیز موضوع حمل و نقل، ایاب و ذهاب، ترافیک و رفت و آمدها را می‌تواند سازماندهی کند.
فروزنده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه بتوان یک کشور الکترونیکي را پیاده کرد، گفت: تقریبا در تمام دستگاه‌ها کارگروه دورکاری تشکیل شده و برخی دستگاه‌ها از 15 تا 40 درصد دورکاری انجام می‌دهند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه در دورکاری امنیت فرد برقرار می‌شود، افزود: فرد می‌تواند با دورکاری از همه مزایا استفاده کند و مدیران این فرهنگ بروکراسی را باید از ذهن خود بیرون


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :