آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 63337
تاریخ انتشار : 2 آذر 1393 10:54
تعداد بازدید : 690

فیلترینگ هوشمند به روایت عضو شورای عالی فضای مجازی

علیرضا شاه میرزایی، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی با انتقاد از آنچه که در رسانه ها به عنوان فیلترینگ هوشمند یاد می شود گفت: آنچه که معمولا تبلیغات می شود دقیق نیست و بعضا غیرعلمی است.


ایرنا- وی افزود: برخی فیلترینگ هوشمند را اینطور معنا کردند که می شود تک تک عکس ها یا فیلم ها یا محتوای داخل سایت ها را بررسی کرد در حالی که این امر از نظر فنی امکانات و زیر ساخت مورد نیاز را
می طلبد.
شاه میرزایی با تاکید بر اینکه اکنون راهکارهای متنوعی در دنیا برای سالم سازی اینترنت ارایه می شود گفت: مثلا سالم سازی می تواند به صورت غیرمتمرکز انجام شود به این معنا که سالم سازی در گذرگاه ورودی کشور الزاما انجام نمی شود بلکه در لایه دسترسی و با کمک خود شرکت های خصوصی انجام پذیر است.
وی افزود: همچنین در برخی کشورها برای انجام فیلترینگ از خود کاربران و به ویژه خانواده ها کمک گرفته می شود.
شاه میرزایی گفت: سرویس اینترنت نوجوان اکنون در بسیاری از شرکت های مخابراتی جهان ارایه شده است و براساس قوانین برخی کشورها این نوع اینترنت باید از سوی اپراتورها به خانواده ها ارایه شود و بعضا این سرویس گران تر از اینترنت معمولی است.
وی افزود: همچنین در حال حاضر مودم های متفاوتی در دنیا وجود دارد که مودم های امن تر و با قیمت بالاتری است که می توان دسترسی فرزندان را محدود و کنترل کرد.
این عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه یکی از مهم ترین بخش های جامعه هدف در فیلترینگ، نوجوانان و کودکان هستند گفت: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم برای نوجوانان فکری کنیم و این در حالی است که در کشورهای دیگر که لاییک هم هستند، برای زیر 18 سال مقررات دقیقی را وضع کرده اند.
وی گفت: ما هنوز اینترنت نوجوان نداریم و این موضوع یک ضرورت برای جامعه جوان کشور است. می توان با درنظر گرفتن پروژه های خردتر به پروژه های کلان در این زمینه
نزدیک شد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :