آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 80156
تاریخ انتشار : 14 مرداد 1394 12:55
تعداد بازدید : 1089

راهکارهای داخلی جواب نداد

اجرای فاز دوم فیلترینگ هوشمند با همکاری یک شرکت خارجی

وزیر ارتباطات اعلام کرد برای به نتیجه رسیدن طرح فیلترینگ هوشمند، این وزارت خانه از یک شرکت خارجی استفاده کرده است.

فناوران- در حالی فاز دوم فیلترینگ هوشمند در حال اجراست که از همان ابتدا قرار بود این پروژه با همکاری شرکت ها و دانشگاه های داخلی اجرا شود.
در همین حال پژوهشگاه ICT نیز به نمایندگی از شرکت زیرساخت فراخوانی را سال گذشته صادر کرد تا از توان داخلی ها در این پروژه استفاده کند. با این حال مدیران پژوهشگاه در همان زمان اعلام کردند که خودشان راهکار مناسب فیلترینگ هوشمند را در اختیار دارند اما برای برای بررسی راهکارهای دیگر این فراخوان را منتشر کرده اند.
با این حال به نظر می رسد هیچ یک از راهکارهای شرکت ها و پژوهشکده های داخلی به کار وزارت ارتباطات نیامده و حالا پای خارجی ها به این پروژه باز شده است. وزیر ارتباطات روز گذشته در این باره گفت: این پروژه طرح بزرگی است که اکنون در فاز دوم آن قرار داریم. برای به نتیجه رسیدن این طرح نیز با یک شرکت خارجی همکاری هایی انجام شد، اما با این وجود بهتر دانستیم که از توان پژوهشگران داخل کشور بهره بگیریم، بر این اساس قرار داد هایی را با پژوهشگران و دانشگاه ها بسته شد که امیدواریم هرچه زودتر اجرایی شود.
وزیر ارتباطات گفت: در حال حاضر آنچه مورد نیاز مردم است فیلتر نمی شود و تنها بخش هایی که آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد محدود می شوند. برنامه ما نیز آن است که تا پایان سال این طرح را به طور کامل عملیاتی کنیم و در این میان هر میزان بودجه که لازم باشد برای این طرح تزریق خواهد شد.
واعظی در خصوص وضعیت سرعت و کیفیت اینترنت نیز گفت: در رابطه با سرعت اینترنت انتظارات مردم در حال افزایش است، چرا که در دو سال گذشته تعداد کاربران کشور حدود سه میلیون و 200 نفر بود که اکنون این رقم به بیش از 20 میلیون نفر رسیده است.
وی ادامه داد: در این میان هیچ محدودیتی برای دسترسی به اینترنت در خصوص مسایل پژوهشگاهی و اقتصادی در نظر نگرفته ایم و در دانشگاه های ما نیز محدودیت هایی وجود ندارد. برهمین اساس امیدواریم تولید محتوا در آینده افزایش پیدا کند.
وزیر ارتباطات اعلام کرد: طی یک سال گذشته پیشرفت محسوسی در حوزه تولید برنامه های نرم افزاری توسط دانشمندان ایرانی صورت گرفته است.
واعظی در بخشی از صحبت های خود نیز به ارایه توضیحاتی درباره وام وجوه اداره شده پرداخت و گفت: در حال حاضر 28 میلیارد تومان به 76 شرکت اختصاص داده شده و همچنان مهلتی برای تمدید ثبت نام 
در این حوزه در نظر گرفته شده است و این آمادگی وجود دارد که تا سقف 120 میلیارد تومان در این حوزه اختصاص پیدا کند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :