آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 81925
تاریخ انتشار : 11 شهریور 1394 0:8
تعداد بازدید : 1178

51 تقاضا برای راه‌اندازی اپراتور مجازی تلفن همراه

۱۸ اپراتور جدید اینترنتی تا آبان ماه وارد بازار می شوند

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی درخصوص زمان ورود اپراتور مجازی تلفن همراه به کشور گفت: در سال جاری نخست، موافقت اصولی اپراتورهای مجازی صادر می شود و صدور پروانه منوط به کسب توافق با اپراتورهای موجود است.

فناوران- علی اصغر عمیدیان رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با بیان اینکه بررسی درخواست ها شروع شده است، افزود: تاکنون 51 شرکت درخواست ارایه داده اند.
وی صدور پروانه را منوط به توافق با اپراتورهای موبایل عنوان کرد و افزود: پس از ارایه موافقت اصولی، این گروه، شش ماه فرصت دارند با اپراتورهای موبایل به توافق برسند و در مرحله بعد پروانه صادر می شود.
عمیدیان با بیان اینکه اپراتور مجازی در زمان کوتاهی شروع بکار می کند، گفت: از 51 متقاضی، به هر تعدادی که امتیاز حد نصاب را کسب کنند، موافقت اصولی داده می شود. وی در عین حال با تاکید بر اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی محدودیتی در تعداد اپراتورهای مجازی ندارد، خاطر نشان ساخت: تعداد بیشتر مساوی است با رقابت بیشتر، که مطلوب است.اما کسب تمام شرایط کار دشواری است و به نظر نمی رسد تعداد زیادی قادر باشند تا آخرین مرحله و کسب توافق با اپراتور پیش بروند.
وی تصریح کرد: هر شرکتی که نوآوری کند و خدمت جدیدتری داشته باشد شانس توافق و موفقیت بالاتری هم خواهد داشت.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با بیان صدور هفت پروانه FCP در هفته دولت گفت: پروانه Servco هم در حال بررسی است و درصورت تکمیل مدارک به زودی نخستین پروانه آن صادر می شود.
وی با تاکید بر نقش پروانه های صادره سازمان در امر اشتغالزایی افزود: به عنوان مثال تاکنون یک پروانه مراکز تماس صادر شده و چندین تقاضا هم در حال پیگیری است و می تواند با رویکردی که در آن به شهرهای کوچک شده است به این امر کمک شایانی کند.
معاون وزیر ارتباطات همچنین از ورود ۱۸ اپراتور جدید به بازار خدمات اینترنت پرسرعت کشور خبر داد و گفت: پروانه فعالیت این اپراتورها آبان ماه صادر می شود. علی اصغر عمیدیان در مورد آخرین وضعیت متقاضیان دریافت پروانه فعالیت در حوزه خدمات ارتباطات باندپهن ثابت ( FCP ) که قرار است جایگزین خدمات دهندگان PAP در کشور شوند، گفت: تاکنون وضعیت ۶ شرکت برای دریافت پروانه فعالیت مشخص شده است و به زودی نیز وضعیت ۱۲ متقاضی دیگر نهایی می شود.
وی با اشاره به اینکه ورود ۱۸ اپراتور به بازار اینترنت FCP در حال بررسی نهایی است، ادامه داد: ۶ شرکت متقاضی تمامی شرایط دریافت پروانه فعالیت را داشته اند و ۱۲ شرکت باقی مانده به دلیل اشتراک در سهام و سرمایه گذاری، واجد شرایط دریافت این پروانه نبوده اند که در حال رفع این تداخل طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هستند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه قرار بود پروانه فعالیت خدمات دهندگان FCP در هفته دولت اعطا شود افزود: به دلیل آماده نشدن تمامی متقاضیان دریافت این پروانه، اعطای مجوز به زمان دیگری موکول شده است.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: پیش بینی می شود با آماده شدن شرایط دریافت کنندگان پروانه FCP تا آبان ماه امسال پروانه فعالیت اپراتورهای جدید اینترنت پرسرعت صادر شود و این اپراتورها کار خود را آغاز کنند. وی گفت: طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، محدودیتی در واگذاری پروانه FCP به متقاضیان خدمات دهی در حوزه اینترنت وجود ندارد اما برای ارایه خدمات نسل چهارم ارتباطات پرسرعت ثابت امکان ارایه باندفرکانسی به تمامی متقاضیان وجود نخواهد داشت و این شرکت ها باید با یکدیگر تشکیل کنسرسیوم داده و در قالب دو کنسرسیوم، باند فرکانسی دریافت کنند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :