۰
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:

مشکلات نسخه الکترونیکی کاهش یافت

تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۰۵
مشکلات نسخه الکترونیکی کاهش یافت
مشکلات نسخه الکترونیکی کاهش یافت

آی‌تی‌من-  مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه هفتگی بررسی پیشرفت اجرای نسخه الکترونیکی گفت: به صورت منظم با معاونان وزارت بهداشت و رؤسای سازمان‌های مربوطه و بیمه‌های تکمیلی برای اجرای بهتر نسخه الکترونیکی جلسه برگزار می‌شود تا وقفه‌ای در ارایه خدمات به بیمه شدگان نداشته باشیم. اکنون که به فاز بهره برداری کامل نسخه الکترونیکی نزدیک می‌شویم مراقبت‌ها ضروری‌تر می‌شود و انتظار داریم تمامی‌مدیران درمانی ستاد و استان‌ها توجه کافی به این موضوع داشته باشند.

وی با تاکید بر اتصال سامانه‌های نسخه نویسی سازمان‌های بیمه‌گر و وزارت بهداشت با یکدیگر افزود: در این موضوع خوب پیش رفته‌ایم و باید بتوانیم اطلاعات را به اشتراک بگذاریم و سریع‌تر وارد فاز عملیاتی شویم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان روند مطلوب اجرای طرح نسخه الکترونیکی گفت: امید است در اردیبهشت با توجه به وعده ای که با سایر بیمه‌های درمانی و وزارت بهداشت داشته ایم به طور کامل نسخ کاغذی در کشور حذف شود و دفترچه دیگر مورد استفاده قرار نگیرد که با همکاری وزارت بهداشت در حال پیگیری است.

مصطفی سالاری در گفت وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت اجرای طرح توقف صدور دفترچه بیمه درمان و نسخه نویسی الکترونیک اظهار کرد: روند کار خوب است، از اسفندماه سال گذشته اعلام کردیم که دیگر دفترچه جدیدی چاپ نمی‌کنیم و اگر بیمه شده ای برگه‌های دفترچه اش به اتمام رسید با کارت ملی و یا جلد دفترچه بیمه اش به پزشک و یا مراکز درمانی مراجعه کند.

وی افزود: به این ترتیب استحقاق درمان در همان مرکز درمانی استعلام می‌شود و فرد می‌تواند از امکانات درمانی با پوشش بیمه ای استفاده کند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه طبیعتا در روزهای ابتدایی به لحاظ نیاز به اطلاع رسانی و تغییر یک روال قدیمی، نارسایی‌هایی وجود داشت گفت: هم ما باید زیرساخت‌های فنی سازمان تقویت می‌شد و هم اطلاع رسانی و آموزش‌ها، تا فرد غیرمطلعی باقی نماند.

سالاری ادامه داد: امروز شرایط نسبت به هفته اولی که کار را شروع کردیم بسیار بهتر شده و امید است در اردیبهشت با توجه به وعده ای که با سایر بیمه‌های درمانی و وزارت بهداشت داشته ایم، به طور کامل نسخ کاغذی در کشور حذف شود و دفترچه دیگر مورد استفاده قرار نگیرد که با همکاری وزارت بهداشت در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه امکان گزارش موارد تخلف از سوی مراکز درمانی طرف قرارداد در نپذیرفتن بیمه شدگان بدون دفترچه با استفاده از سامانه تلفنی ۱۴۲۰ وجود دارد گفت: البته شمار مراکز درمانی که همکاری نمی‌کنند نسبت به هفته اول اجرای طرح بسیار کمتر شده است. طرحی به این بزرگی که منشاء تحولات اساسی بود در حال اجراست و نارسایی‌ها کمتر از حد پیش بینی ماست.

امیرعباس منوچهری، معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه استقرار نسخه الکترونیکی تکلیف قانونی ما است، گفت: تعامل سازمان تأمین اجتماعی با وزارت بهداشت در حوزه همکاری برای اجرای نسخه الکترونیکی خوب است.

منوچهری افزود: مدیران تأمین اجتماعی به صورت منظم بازدید میدانی داشته باشند و مسائل مرتبط نسخه الکترونیکی در مراکز درمانی ملکی و طرف قرارداد را مورد بررسی و رصد قرار دهند.

شهرام غفاری، مدیر کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: بیش از ۹۵ درصد نسخ صادر شده در مطب پزشکان در اسفند سال گذشته الکترونیکی بوده است. در ۲ هفته ابتدای فروردین امسال بیش از یک میلیون نسخه الکترونیکی صادر شده است که ۵۵ درصد آنها در داروخانه‌ها نسخه پیچی الکترونیکی شده‌اند.

غفاری تصریح کرد: این موضوع حاکی از اقبال داروخانه‌ها برای نسخه پیچی مکانیزه است.

همچنین، در این جلسه تعدادی از مدیران ستادی و استانی به بیان نظرات خود پرداختند.
 
مرجع : مهر
برچسب ها :
کد مطلب : ۲۷۵۹۹۰
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين