۰

هکرها امنیت غذایی جهان را تهدید می‌کنند

تاریخ انتشار
يکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۲۹
هکرها امنیت غذایی جهان را تهدید می‌کنند
هکرها امنیت غذایی جهان را تهدید می‌کنند

آی‌تی‌من-  این هراس وجود دارد که هکرها بتوانند از حفره‌های امنیتی سخت افزار کشاورزی مورد استفاده برای کاشت و برداشت محصولات، بهره برداری کنند. غول تولیدکننده ماشین آلات کشاورزی جان دیر می‌گوید اکنون روی ترمیم هر گونه نقطه ضعفی در نرم افزار خود کار می‌کند.

تحقیقات اخیر دانشگاه کمبریج نشان داده که سمپاش‌های خودکار زراعی، پهپادها و برداشت کنندگان روباتیک می‌توانند هک شوند.

دولت انگلیس و پلیس آمریکا (اف‌بی‌آی) هشدار داده‌اند که تهدید حملات سایبری رو به رشد است. جان دیر می‌گوید حفاظت از مشتریان، ماشین آلات و دیتای آنها، اولویت اصلی به شمار می‌رود.

فناوری هوشمند بیش از پیش برای کارآمدی و بهره وری بیشتر مزارع استفاده می‌شود. به عنوان مثال برداشت پر زحمت محصولات غذایی حساسی مانند مارچوبه پیش از این توسط ماشین آلات قابل انجام نبود اما جدیدترین نسل روبات‌های کشاورزی از هوش مصنوعی استفاده کرده و دخالت انسان را حداقل می‌کنند. آنها ممکن است کمک کنند کمبود نیروی کار برطرف شده یا بازده محصول افزایش پیدا کند اما ریسک امنیتی رشد کرده و به نگرانی نسبت به زنجیره تامین مواد غذایی که در حال حاضر با جنگ در اوکراین و همه‌گیری کرونا تهدید شده، افزوده است.

حتی بزرگترین شرکت‌ها هم در برابر تبهکاران سایبری در امان نیستند. بعضی از آنها از باج افزار برای رمزگذاری اطلاعات و قفل کردن سیستم‌ها استفاده می‌کنند. شرکت صنایع گوشتی جی بی اس سال گذشته ۱۱ میلیون دلار باج برای پایان دادن به اختلال فعالیتش در پی یک حمله سایبری، پرداخت کرد. شرکت کشاورزی آمریکایی AGCO ماه جاری هدف حمله سایبری قرار گرفت که روی تولیدش تاثیر گذاشت.

گروهی از مقامات امنیت سایبری دولتی شامل مقامات انگلیس، آمریکا و استرالیا، در آوریل هشدار دادند که هکرهای تحت حمایت روسیه ممکن است زنجیره تامین را به عنوان بخش حیاتی از زیرساخت ملی غربی هدف قرار دهند.

یک هکر قانومند که با نام “سیک کد” شناخته می‌شود و مایل است ناشناس بماند، به شبکه خبری بی بی سی گفت: ضعفی در نرم افزار جان دیر کشف کرده است و راهی برای دسترسی به اطلاعات شرکت و دیتای ماشین از طریق وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها پیدا کرده است. «سیک کد” همچنین آسیب پذیری‌هایی در سیستم‌های “سی ان اچ اینداستریال” پیدا کرده که ماشین آلات کشاورزی نیو هولاند را تولید می‌کند. وی از این واهمه دارد که طولی نکشد یک هکر پیشرفته آسیب پذیریهای مهمی‌را پیدا کرده و باعث اختلال بزرگی در زنجیره تامین غذایی شود که پیش از این هم آسیب پذیر بود.

جیمز جانسون، مدیر امنیت اطلاعات جهانی جان دیر به شبکه بی بی سی گفت: این شرکت با شماری از هکرهای قانونمند در خصوص آسیب پذیریهایی که شناسایی کرده‌اند، تماس گرفته است. آسیب پذیری‌هایی که تاکنون توسط “سیک کد” کشف شده‌اند، تهدیدی برای مشتریان یا ماشین آلات آنها ایجاد نمی‌کند. هیچ شرکتی از جمله جان دیر در برابر آسیب پذیری‌ها مصون نیست اما ما عمیقا متعهد هستیم و برای حفاظت از مشتریان‌مان و نقشی که در زنجیره تامین غذای جهان ایفا می‌کنند، بی‌وقفه کار می‌کنیم.

 
مرجع : ايسنا
کد مطلب : ۲۷۸۸۶۸
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما