کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

لزوم شکل‌گیری اپراتورهای خدماتی با اتکا بر ظرفیت بخش خصوصی

سازمان فناوری اطلاعات ایران , 20 ارديبهشت 1404 ساعت 11:02

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، خواستار مشارکت فعال‌تر بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های ملی شد و ایجاد «اپراتورهای خدماتی» را یکی از اولویت‌های راهبردی وزارت ارتباطات عنوان کرد.


آی‌تی‌من- محمدمحسن صدر در جلسه شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده بخش خصوصی و شرکت‌های استانی در حوزه فناوری، اظهار داشت: وزارت ارتباطات با هدف توسعه کسب‌وکارهای دیجیتال و شکل‌گیری اپراتورهای خدماتی، که می‌توانند حاصل تجمیع توان چندین شرکت باشند، آماده دریافت و بررسی پیشنهادهای عملیاتی بخش خصوصی است. در بسیاری از موارد، واگذاری وظایف اجرایی دولت به این بخش امکان‌پذیر است و تمرکز دولت باید بر سیاست‌گذاری، نظارت و تأمین امنیت باشد.

وی افزود: یکی از احکام مهم برنامه هفتم مربوط به «ابر دولت» است که حجم قابل‌توجهی از فعالیت‌ها را در بر می‌گیرد.

صدر تصریح کرد: مدل مالی و اقتصادی این پروژه طراحی شده و فراخوان عمومی برای جذب مشارکت بخش خصوصی طی هفته‌های آینده منتشر خواهد شد.

وی گفت: بر اساس چارچوب مصوب، دولت طی چهار سال، حداکثر تا ۲۰ درصد در تأمین منابع مالی پروژه مشارکت خواهد داشت و پروژه با مشارکت بخش خصوصی انجام شود.

 


کد مطلب: 284810

آدرس مطلب :
https://www.itmen.ir/news/284810/لزوم-شکل-گیری-اپراتورهای-خدماتی-اتکا-ظرفیت-بخش-خصوصی

ITMen
  https://www.itmen.ir