کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

رئیس کمیسیون اینترنت و انتقال داده نصر تهران:

الکامپ؛ فرصتی برای هم‌افزایی و گفت‌وگوی مستقیم با دولتمردان است

نصر تهران , 10 خرداد 1404 ساعت 9:39

رئیس کمیسیون اینترنت و انتقال داده سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، نمایشگاه الکامپ را فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، تعامل با مخاطبان و گفت‌وگوی رو‌در‌رو با دولتمردان توصیف کرد. به گفته او، این رویداد نقش مهمی در توسعه همکاری‌های بین شرکت‌ها، شبکه‌سازی میان فعالان فناوری اطلاعات و بهره‌گیری مشترک از منابع ایفا می‌کند.


آی‌تی‌من- جهانگیر آقازاده گفت: الکامپ برای ارائه خدمات و دستاوردهای شرکت‌های داخلی صنعت فناوری اطلاعات فرصت بسیار مغتنمی‌است. همچنین برای شبکه‌سازی فعالان فناوری اطلاعات با یکدیگر، ایجاد ارتباط میان شرکت‌ها و مخاطبان، برقراری ارتباط میان مشتریان با فروشگاه‌ها و تولیدکنندگان محصولات فناورانه، بهترین فرصت است.

او افزود: اما برای برقراری ارتباط با شرکت‌های خارجی، ارائه دستاوردهایمان به مردم دنیا و تعاملات و ایجاد تبادلات مالی با فعالان خارجی حوزه فناوری، هیچ رویدادی حتی الکامپ، راهگشا نیست.

آقازاده ادامه داد: اعضای کمیسیون اینترنت و انتقال داده معمولا از پاویون سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در الکامپ استفاده می‌کنند و امسال هم قطعا در این پاویون حضور خواهند داشت. هر ساله در پنل‌های الکامپ تاکس نیز حضور فعالانه‌ای دارند و قطعا در الکامپ سال جاری نیز شاهد حضور اعضای این کمیسیون در پنل‌های مختلف خواهیم بود.

رئیس کمیسیون اینترنت و انتقال داده گفت: قطعا الکامپ فرصتی مغتنم برای تعامل و شبکه‌سازی است. از جمله این ارتباطات می‌توان به ارتباط سازمان نصر و اعضای آن با دولتمردان و شرکت‌های خارجی اشاره کرد. همچنین تعامل شرکت‌های داخلی و ارتباط این شرکت‌ها بایکدیگر از مزایای این رویداد نمایشگاهی است که می‌تواند منجر به فعالیت‌های مشترک به ویژه استفاده از منابع به صورت مشترک شود.

او تأکید کرد: یکی از مشکلات شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و اینترنت، استفاده جزیره‌ای آن‌ها از منابع است؛ موضوعی که منجر به افزایش قیمت تمام‌شده خدمات و کالاهای این حوزه می‌شود. اگر بخش خصوصی بتواند از منابع به‌صورت مشارکتی بهره‌برداری کند، هزینه‌ها سرشکن شده و بسیاری از مشکلات نیز برطرف خواهد شد.

آقازاده درباره مطرح کردن سرکوب تعرفه‌های اپراتورهای موبایل و اینترنت در الکامپ با مردم و دولتمردان، بیان کرد: دولتمردان از این مساله آگاهند. نامه‌هایی ارسال شده و این امر مطرح شده است. اما بیان این مشکل برای مردم در این رویداد می‌تواند اقدام مثبتی باشد چراکه هرمساله‌ای نیازمند پیوست فرهنگی است. ازسویی دیگر افزایش تعرفه‌های اپراتورهای موبایل و اینترنت نیازمند کالبدشکافی دقیق‌تری است. سفره مردم به میزان کافی کوچک و آسیب‌پذیر شده است. باید از هراقدامی‌که آسیب شدیدتری به سبد خانوار و قدرت خرید مردم می‌زند جلوگیری کرد.

او افزود: تاکنون خدمات آب، برق و گاز گران شده و هیچ کس اعتراضی نکرده است. تنها اینترنت با تعرفه ثابت باقی مانده که افزایش آن فشار مضاعفی برمردم وارد می‌کند. شاید نیازی به افزایش قیمت اینترنت نباشد و بتوان به طریق دیگری هزینه تمام شده خدمات اینترنتی را برای اپراتورهای موبایل و اینترنت کاهش داد. یکی از اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد، ارائه یارانه توسط دولت به اپراتورهای موبایل و اینترنت است. مثلا دولت می‌تواند تعرفه برق را برای اپراتورهای موبایل و اینترنت کاهش دهد.

 
 


کد مطلب: 284935

آدرس مطلب :
https://www.itmen.ir/news/284935/الکامپ-فرصتی-هم-افزایی-گفت-وگوی-مستقیم-دولتمردان

ITMen
  https://www.itmen.ir