کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

حکم توقف فعالیت آپارات‌اسپرت صادر شد

4 مرداد 1404 ساعت 13:41

به گفته مدیرعامل هلدینگ صباایده دادگاه بدوی حکم به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت داده است.


آی‌تی‌من- محمدجواد شکوری مقدم، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل هلدینگ صباایده به عنوان مالک آپارات، در توییتی نوشت: «اکنون حکم دادگاه بدوی در خصوص توقف فعالیت آپارات‌اسپرت با بیش از ۲.۵ میلیون تماشاچی ماهیانه و مجوز کامل فعالیت از وزارت ارشاد به دستم رسید!»

او افزود: «صدا و سیما پرمخاطب (!) و پرکینه حتی نگذاشت یک ماه از جنگ و احوال جنگ بگذرد و بعد روی پلتفرم‌های داخلی تیغ بکشد. حمایت صدا و سیما پیش‌کش آقای قالیباف.»

شکوری مقدم این پست را در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به سخنان امروز رئیس مجلس منتشر کرده که گفته بود صدا و سیما باید تبلیغات سکوهای داخلی را رایگان پخش کند.

این حکم که روز ۲۹ تیر ۱۴۰۴ صادر شده، بدوی و ظرف ۲۰ روز از زمان ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی است. بنابراین فعالیت آپارات‌اسپرت هنوز متوقف نشده است.

 


کد مطلب: 285143

آدرس مطلب :
https://www.itmen.ir/news/285143/حکم-توقف-فعالیت-آپارات-اسپرت-صادر

ITMen
  https://www.itmen.ir