۰

استارتاپ‌های برتر الکام پیچ ۲۸ اعلام و تقدیر شدند

تاریخ انتشار
يکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۵۶
استارتاپ‌های برتر الکام پیچ ۲۸ اعلام و تقدیر شدند
استارتاپ‌های برتر الکام پیچ ۲۸ اعلام و تقدیر شدند
آی‌تی‌من- به گزارش ستاد خبری الکامپ، در آخرین روز از برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه الکامپ ،از برگزیدگان این بخش با حضور دکتر علی حکیم جوادی رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و علی حیدری دبیر اجرایی نمایشگاه الکامپ و کشاورز مدیر الکام پیچ در سالن ۸ این نمایشگاه تقدیر شد.

در این دوره از الکام پیچ ۶۰ استارتاپ ایده‌های برتر  خود را در تمامی حوزه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و اقتصاد دیجیتال وارد رقابت کرده و استارتاپ‌ها در این ۳روز برگزاری نمایشگاه توسط۳۰ داور مورد قضاوت قرار گرفتند.

در این دوره به ۵تیم برای طرح  برتر و یک تیم برای ارائه برتر جوایز نقدی  پرداخت شد.

رتبه اول الکام پیچ  در حوزه فناوری اطلاعات و نرم افزار  برای  استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص عارضه‌های پزشکی، 
تیم  AImedicاز تهران معرفی و جایزه  ۲۰۰میلیون تومانی اهدا شد.

تیم دوم در حوزه فناوری اطلاعات و نرم‌افزار  برای کولر هوشمند و قابل حمل به  تیم هویتو از تهران معرفی و مبلغ ۱۲۰ میلیون از طرف مجتمع فنی تهران اهدا شد.

تیم سوم این دوره از رقابت‌ها به ابر آموزش زبان اشاره از تیم آیسا از  تهران داده شد و مبلغ  ۸۰میلیون تومان جایزه نقدی پرداخت شد.

تیم چهارم  نیز در زمینه رسانه و سرگرمی  در زمینه افزایش فروش و بهبود تجربه برای مشتریان برای فروش خرد از اصفهان به  تیم گفتا اختصاص یافت و ۴۰ میلیون تومان جایزه دریافت کرد.

تیم پنجم این دوره الکام پیچ در حوزه کشاورزی و صنایع غدایی به پیش بینی برداشت گندم (طرح خودکفایی گندم)از شیراز اختصاص یافت ومبلغ  ۲۰میلیون تومان جایزه نقدی پرداخت شد.

همچنین یک جایزه ۱۰میلیون تومانی نیز به برترین ارائه در الکام پیچ در زمینه درمان به تیم PLOan از تهران اهدا شد.

همچنین ۳تیم به عنوان تیم‌های شایسته تقدیر به لحاظ اثر‌گذاری اجتماعی در محیط زیست و رفع ناترازی انرژی استارتاپ بهینه شو از تهران ،هوشمندی در طراحی راه حل و اجرای خلاقانه به   تیم سامانه تماس و مکالمه با هوش مصنوعی از مشهد و نیز تیم تک از تهران تشویق شدند.
 
کد مطلب : ۲۸۵۳۹۵
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين