کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

همکاری گوگل و اپل برای بهبود انتقال میان اندروید و آیفون

ايسنا , 20 آذر 1404 ساعت 11:04

دو غول فناوری که سیستم عامل‌های برتر دنیا برای گوشی‌های هوشمند را در اختیار دارند، در یک همکاری جدید می‌خواهند انتقال و جابجایی بین اندروید و iOS را بهبود ببخشند.


آی‌تی‌من- جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید موسوم به قناری (Canary) با یک ویژگی جدید که به نظر می‌رسد با هدف ساده‌تر کردن انتقال داده بین دستگاه‌های تلفن همراه‌اندرویدی و iOS در مرحله راه‌اندازی ارائه شده است، به نمونه‌ای غیرمعمول از همکاری بین این دو شرکت اشاره دارد.

انتظار می‌رود این ویژگی در نسخه بتای توسعه‌دهندگان iOS 26 نیز در دسترس باشد.

نماینده‌ای از شرکت گوگل تأیید کرد که گزارش پایگاه «to5Google9» در مورد این پیشرفت، دقیق است، اما جزئیات بیشتری در مورد نحوه عملکرد این انتقال ارائه نکرد.

هر شرکت در حال حاضر برنامه‌های اختصاصی «Switch to Android» و «Switch to iOS» خود را برای ایجاد جابه‌جایی بین این دو اکوسیستم دارد، اما آسان‌تر کردن انتقال در سطح سیستم عامل و افزودن پشتیبانی برای انتقال انواع بیشتر داده‌ها قطعاً امیدوارکننده به نظر می‌رسد.

با این اوصاف، ویژگی‌ها می‌توانند بین نسخه‌های بتای توسعه‌دهندگان و عرضه نهایی، تغییرات نسبتاً زیادی را تجربه کنند و نسخه «قناری» اندروید در مراحل بسیار اولیه توسعه قرار دارد. بنابراین ما کنجکاو خواهیم بود که ببینیم چه چیزی واقعاً به گوشی‌های هوشمند ما می‌آید.

 


کد مطلب: 285702

آدرس مطلب :
https://www.itmen.ir/news/285702/همکاری-گوگل-اپل-بهبود-انتقال-میان-اندروید-آیفون

ITMen
  https://www.itmen.ir