۰

پلیس فتا ارسال پیامک درباره رئیس‌جمهور آمریکا را تایید کرد

تاریخ انتشار
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۲۱
پلیس فتا ارسال پیامک درباره رئیس‌جمهور آمریکا را تایید کرد
پلیس فتا ارسال پیامک درباره رئیس‌جمهور آمریکا را تایید کرد
آی‌تی‌من- پلیس فتا تایید کرد که پیامک‌های انبوه و جنجالی روز دوشنبه گذشته با مضمون حمایت از رئیس‌جمهور آمریکا، نتیجه هک و نفوذ به بستر ارتباطی شرکت «مگفا» (مرکز گسترش فناوری اطلاعات) بوده است.

جواد مختاررضایی، معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: علت این موضوع دسترسی غیرمجاز (هک) به این سرشماره پیامکی بوده است که در همین راستا پرونده قضایی تشکیل شده است. درست است که بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که مساله هک در میان است اما پیگیری ها و بررسی های پلیس فتا در این پرونده هم چنان ادامه دارد.

روز دوشنبه پیامکی با محتوای «رئیس جمهور آمریکا مرد عمل است، منتظر بمانید.» از سرشماره ۳۰۰۰ برای گروهی از شهروندان ارسال شد. این پیامک با واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌های مختلفی در فضای مجازی روبه‌رو شد که اکنون ریشه آن در نفوذ به یک سامانه داخلی تایید می‌شود.

 
مرجع : تسنیم
برچسب ها :
کد مطلب : ۲۸۵۹۱۴
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما