۰
رئیس نصر کشور: پیشنهادش را ما مطرح کردیم

اینترنت طبقاتی ویژه کسب‌وکارها با نام «اینترنت پرو» رسمی شد

تاریخ انتشار
شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۰۲
اینترنت طبقاتی ویژه کسب‌وکارها با نام «اینترنت پرو» رسمی شد
اینترنت طبقاتی ویژه کسب‌وکارها با نام «اینترنت پرو» رسمی شد
آی‌تی‌من- علی حکیم جوادی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای جهان، برای حمایت از اقتصاد دیجیتال در شرایط بحرانی اینترنت ویژه و پایدار در نظر گرفته می‌شود، گفت: ما نیز چنین پیشنهادی را ارائه داده‌ایم و در این زمینه با وزیر ارتباطات گفت‌وگو کرده‌ایم.

وی به سیتنا گفت: امیدواریم دیگر با قطعی اینترنت مواجه نشویم، اما اگر چنین شرایطی پیش آمد، انتظار داریم زیرساختی فراهم شود تا کسب‌وکارهای دیجیتال کمترین آسیب را ببینند.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور ادامه داد: در جلساتی که با اپراتورهای داخلی برگزار شده، راهکارهایی برای تخصیص پهنای باند پایدار به کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال در زمان‌های اضطراری مطرح شده است.

حکیم جوادی تأکید کرد: هدف این است که حتی در شرایط خاص نیز فعالیت شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال متوقف نشود و خسارت‌های گذشته تکرار نشود.

این در حالی است که رسانه‌ها از آغاز طرحی با عنوان «اینترنت پایدار سازمانی» یا «اینترنت پرو» خبر داده‌اند. گفته می‌شود ارائه این اینترنت ویژه در دستور کار اپراتورها قرار گرفته و از آنها خواسته شده چنین سرویسی را به کاربران تجاری خود ارائه دهند.

بنا به گزارش دیجیاتو، در متن معرفی این سرویس تاکید شده که حتی «در شرایط خاص و اختلال در اینترنت بین‌الملل» نیز پایدار باقی می‌ماند و دسترسی کامل به منابع جهانی، پلتفرم‌ها، ابزارها و وب‌سایت‌های بین‌المللی را فراهم می‌کند تا کسب‌وکارها بتوانند به کار خود ادامه دهند. شروع ارائه این سرویس از سوی «همراه اول» است اما در ادامه تمام اپراتورها قرار است آن را ارائه دهند.

گفته می‌شود در پی محدودیت‌های شدید اینترنت در دی و بهمن‌ماه، برخی نهادهای صنفی و تشکل‌های فعال در اقتصاد دیجیتال جلساتی با تعدادی از شوراهای عالی، نهادهای تصمیم‌گیر و افراد رده‌بالای کشور از مشکلات کسب‌وکار در زمان قطع اینترنت گفته‌اند. خروجی و تصمیم نهایی برای ایجاد راه‌حلی در صورت رخ‌دادن دوباره قطع اینترنت و کاهش مشکلات کسب‌وکارها، این بوده است که باید چیزی به نام «اینترنت ضروری» برای کسب‌وکارها تعریف شود تا هدف اصلی‌اش جلوگیری از فروپاشی اقتصادی کسب‌وکارها، مخصوصا کسب‌وکارهای اینترنتی باشد.

حالا علی حکیم‌جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور نیز به صراحت اعلام کرده که چنین طرحی از سوی بخش خصوصی مطرح شده است.

طبق اسناد، هزینه فعال‌سازی این سرویس برای هر مشترک ۱ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان است که با محاسبه ارزش افزوده به ۲ میلیون و ۱۷۸ هزار تومان می‌رسد. ترافیک مربوط به سایت‌ها و سرویس‌های فیلتر شده نیز به‌ازای هر گیگابایت حدود ۴۰ هزار تومان محاسبه می‌شود.

 
 
کد مطلب : ۲۸۵۹۴۷
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما