۰

یوتیوب برخی کانال‌های ایرانی را به علت تحریم‌ها بست

تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۰۴
یوتیوب برخی کانال‌های ایرانی را به علت تحریم‌ها بست
یوتیوب برخی کانال‌های ایرانی را به علت تحریم‌ها بست
آی‌تی‌من- به نوشته وایرد، پژوهشگران «پروژه شفافیت فناوری» (TTP) بیش از ۷۵ کانال یوتیوب را شناسایی کرده‌اند که به گفته آنها توسط اشخاص یا نهادهای تحت تحریم آمریکا اداره می‌شوند. گوگل در واکنش به این گزارش اعلام کرد پس از بررسی، علیه کانال‌هایی که سیاست‌های این شرکت را نقض کرده بودند اقدام کرده است.

وایرد در گزارش خود به نام برخی اشخاص و نهادهای ایرانی از جمله بابک زنجانی، علی‌اکبر ولایتی، دانشگاه المصطفی، خبرگزاری فارس و برخی نهادهای دولتی اشاره کرده است. بررسی‌های دیجیاتو نیز نشان می‌دهد مثلا کانال خبرگزاری فارس در یوتیوب از دسترس خارج شده است.
 
علاوه براین، کانال‌های یوتیوبی صرافی‌های رمزارزی تحریم شده نوبیتکس، والکس، رمزینکس و بیت‌پین با بیش از ۱۵ هزار مشترک نیز از دسترس خارج شده‌اند.

در گزارش وایرد آمده است که برخی از این کانال‌ها با وجود قرار داشتن گردانندگانشان در فهرست تحریم‌های آمریکا، امکان فعالیت در یوتیوب را داشته‌اند و روی ویدیوهای آنها تبلیغات نمایش داده می‌شده است. همین موضوع باعث شده پژوهشگران درباره انطباق فعالیت این حساب‌ها با قوانین تحریم آمریکا پرسش‌هایی مطرح کنند.

 
مرجع : دیجیاتو
برچسب ها :
کد مطلب : ۲۸۶۰۰۰
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما