۰
در الکامپ ۲۹:

فناوری برای همه؛《 توان تک》در مسیر دسترس‌پذیر کردن دنیای دیجیتال برای افراد دارای معلولیت

تاریخ انتشار
جمعه ۱۳ شهريور ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۱۱
فناوری برای همه؛《 توان تک》در مسیر دسترس‌پذیر کردن دنیای دیجیتال برای افراد دارای معلولیت
فناوری برای همه؛《 توان تک》در مسیر دسترس‌پذیر کردن دنیای دیجیتال برای افراد دارای معلولیت
آی‌تی‌من- به گزارش ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه الکامپ، مسئول مارکتینگ مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد متولی بخش《 توان تک 》با اشاره به حضور هشتمین سال این مجموعه در نمایشگاه الکامپ گفت: تلاش ما ایجاد پلی میان دنیای فناوری و جامعه افراد دارای معلولیت است تا خدمات و پلتفرم‌های دیجیتال برای همه افراد، فارغ از نوع معلولیت، قابل دسترس باشد.

فائزه تهرانی اظهار کرد: مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد بیش از ۴۰ سال است که در حوزه توانمندسازی و اشتغال افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی فعالیت می‌کند و تمامی خدمات این مجموعه در این حوزه به‌صورت رایگان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های این مجموعه در حوزه فناوری و دسترس‌پذیری افزود: امروز بخش مهمی از خدمات مورد نیاز افراد به فضای دیجیتال منتقل شده است و بسیاری از امور روزمره از طریق اپلیکیشن‌ها، پلتفرم‌ها و خدمات آنلاین انجام می‌شود. از این‌رو، دسترس‌پذیر بودن این خدمات برای افراد دارای معلولیت اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است.

تهرانی ادامه داد: ما تلاش کرده‌ایم به پلی میان دنیای فناوری و جامعه افراد دارای معلولیت تبدیل شویم و دانش و تجربه خود را در اختیار سازمان‌ها و شرکت‌ها قرار دهیم تا اپلیکیشن‌های بانکی، پلتفرم‌ها و سایر خدمات دیجیتال خود را برای افراد دارای معلولیت دسترس‌پذیر کنند.

مسئول مارکتینگ مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد با بیان اینکه دسترس‌پذیری تنها محدود به مناسب‌سازی فضاهای شهری نیست، گفت: امروز با گسترش خدمات دیجیتال، افراد دارای معلولیت باید بتوانند همانند دیگر شهروندان از خدمات آنلاین استفاده کنند. این موضوع برای افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی، بینایی و شنوایی اهمیت بیشتری دارد.

وی افزود: بسیاری از افراد دارای معلولیت به دلیل محدودیت‌های موجود در طراحی برخی اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌ها، امکان استفاده از خدمات دیجیتال را ندارند و این مسئله می‌تواند زمینه انزوا و فاصله گرفتن آنها از فرصت‌های اجتماعی و اقتصادی را فراهم کند.

تهرانی تصریح کرد: با توجه به توسعه دورکاری و گسترش فرصت‌های شغلی در فضای دیجیتال، دسترس‌پذیری فناوری‌ها می‌تواند نقش مهمی در توانمندسازی و افزایش حضور افراد دارای معلولیت در جامعه و بازار کار داشته باشد.

وی در پایان از شرکت‌ها و مجموعه‌های فعال در حوزه فناوری دعوت کرد تا از طریق فناوری و راهکارهای نوآورانه با مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد همکاری کنند و گفت: هدف ما این است که دانش و تجربه موجود در این حوزه را در اختیار سازمان‌ها قرار دهیم تا خدمات دیجیتال آنها برای همه افراد جامعه قابل استفاده باشد و هیچ‌کس به دلیل محدودیت‌های دسترسی از خدمات فناوری محروم نماند.

 
کد مطلب : ۲۸۶۲۰۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما