۰

گلایه پلیس از خرید و فروش موبایل در راهروهای علاءالدین

تاریخ انتشار
شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۵۸
گلایه پلیس از خرید و فروش موبایل در راهروهای علاءالدین
گلایه پلیس از خرید و فروش موبایل در راهروهای علاءالدین

آی‌تی‌من- بازارهای خلازیر و سیداسماعیل در تهران محلی برای خرید و فروش اجناس دست دوم است؛ اما مالخران و سارقان از هویت این بازارها سوءاستفاده کرده و اجناس سرقتی را با قیمت‌هایبسیار پایینی در این بازارها به فروش می‌رسانند.

می‌توان گفت وجود چنین بازارهایی که غالباً هیچنظارتی هم بر فعالیت آنها نیست، تضمینیبرای فعالیت سارقان است چراکه به راحتیمی‌توانند در تاریکی شب لوازم خانه‌ای را به سرقت ببرند و در روشنایی روز در غالب اجناس کار کرده و دست دوم همان لوازم را در این بازارها باقیمت‌هایی پایین‌تر از قیمت‌های واقعی به افرادیکه توان خرید اجناس نو را ندارند بفروشند.

با ورود کرونا به ایران این بازارها هم مانند دیگراصناف و امکان تحت تأثیر تعطیلی‌های کروناییقرار گرفتند و فعالیتشان محدود شد اما به صورت کامل جمع آوری نشد و البته اصلاً تعطیلی اینبازارهای به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا بود نه موارد دیگر.

پلیس بارها در مورد کلاهبرداری‌ها و سوءاستفاده‌های مالی که در این بازارها از مشتریان می‌شود تذکر داده است اما این بار قرار است پلیس محل امن سارقان برای فروش کالاهایسرقتی را کلاً جمع کند؛ سردار حسینرحیمی‌رئیس پلیس پایتخت در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: جمع آوری و ساماندهی بازارهاییمانند خلازیر و سیداسماعیل هم خواسته پلیساست و هم خواسته شهرداری؛ به همین منظور با شهرداری جلساتی برگزاری کردیم و تصمیم به جمع آوری این بازارها کردیم.

وی افزود: همچنین با مدیر پاساژ علاالدین هم جلساتی را برگزار کردیم و قرار شده است فقط مغازه داران و مالکان اجازه فروش موبایل و لوازم جانبی موبایل و قطعات الکتریکی را داشته باشند.

فرمانده انتظامی‌پایتخت با اشاره به چرایی تصمیمگرفته شده برای پاساژ علاالدین گفت: این حق مردم است که برای خرید کالایی چون موبایل کاغذ خرید معتبر دریافت کنند تا اگر روزی با مشکل مواجه شدند محلی برای رجوع داشته باشند، نمی‌شود فردی در راهروهای این پاساژ اقدام به فروش تلفن همراهی کند و بعد از آن هم برود و خریدار دیگر دستش به جایی بند نباشد.

رحیمی‌ادامه داد: البته خریدارانی که از اینبازارها خرید می‌کنند می‌توانند حدس بزنند چه کالایی سرقتی است، چراکه کالای با اصالت هیچوقت با قیمت بسیار اندک به فروش نمی‌رسد.
وی در پایان گفت: پلیس در این بازارها هم با فروشندگان که اغلب سارقان هستند برخورد می‌کند و هم با خریداران این اجناس، چرا که حتی برخی از این خریداران مالخرانی هستند که با ایجاد حس کاذب وجود خریدار برای کالاهای سرقتی، سارقان را به سرقت بیشتر راغب می‌کنند.

 
کد مطلب : ۲۷۸۷۹۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما