۰
در جلسه هم‌اندیشی مدیران کل ارتباطات استان‌ها مطرح شد:

باقری اصل: اقدامات زیرساختی برای مردم تبیین شود

تاریخ انتشار
دوشنبه ۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۴
باقری اصل: اقدامات زیرساختی برای مردم تبیین شود
باقری اصل: اقدامات زیرساختی برای مردم تبیین شود

آی‌تی‌من- جلسه هم‌اندیشی مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها روز شنبه در وزارت ارتباطات با حضور مسوولان این وزارتخانه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رضا باقری اصل معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برنامه‌های پیش رو تاکید کرد: امروزه نیازمند همکاری و هماهنگی یکدیگر هستیم تا بتوانیم به مقصود برسیم.

وی با تاکید بر ضرورت اقناع‌سازی افکارعمومی‌افزود: همراهی مردم، مخاطبان و ذی‌نفعان بدون آگاه رسانی و اقناع‌سازی محقق نخواهد شد. در این دوره اقدامات خوبی در حوزه زیرساختی و توسعه انجام‌گرفته است که باید برای مردم تبیین شود. در حوزه دولت الکترونیک کارهای ارزنده‌ای صورت گرفته است که می‌توانیم آن را توسعه دهیم و ضروری است این اقدامات به اطلاع مردم برسد.

 راه‌اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
در ادامه این جلسه محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: در این دولت پنجره ملی خدمات دولت هوشمند راه‌اندازی شد و این آرزوی دیرینه که نزدیک به دو دهه است که قصد انجام آن را داشتیم، محقق شد. این پنجره بهانه‌ای است که دستگاه‌ها در یک نقطه تحت نظر مردم باشند. وی افزود: خوشبختانه در ماه‌های اخیر با راه‌اندازی کامل شبکه ملی اطلاعات به‌هیچ‌وجه قطعی اینترنت را شاهد نبودیم و سامانه‌های بانکی، خرید، حمل‌ونقل و... برای پاسخگویی به نیاز مردم، لحظه‌ای قطع نشد. خوانساری با اشاره به وضعیت خدمات دهی خوب پلتفرم‌های داخلی تصریح کرد: در روزهای اخیر تعداد کاربران پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی به‌شدت رشد کردند و این حکایت از استقبال کاربران از پلتفرم‌های داخلی دارد و آن‌ها نیز تا حدود زیادی توانسته‌اند کمبودهای احتمالی را جبران کنند.  محمود خالقی دخت، معاون امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات نیز گفت: از اوایل تابستان امسال حملات سایبری علیه سامانه‌های داخلی افزایش داشته است که خوشبختانه با تدابیری که‌اندیشیده شد عمده این حملات مؤثر نبودند و نتوانستند به اهداف تعیین‌شده دست پیدا کنند.

وی تصریح کرد: مأموریت اصلی ما رسیدگی به این حوادث است و تاکنون 240 آدرس آلوده شناسایی و اعلام‌شده است.

 اختصاص امریه‌های جذب‌شده به ادارات کل استانی
هادی اصلان زاده، معاون توسعه و سرمایه انسانی و مدیریت منابع وزیر ارتباطات، نیز با اشاره به موضوع منابع انسانی با بیان اینکه امسال برای جذب منابع انسانی با محدودیت‌های بودجه‌ای مواجه هستیم و برهمین اساس برای جذب نیروی جدید با چالش‌هایی مواجه بودیم، گفت: البته برای تامین نیاز ادارات کل، در حوزه جذب سربازان امریه اقداماتی را آغاز کردیم و توانستیم مجوزها و موافقت‌های لازم را برای جذب از ستاد کل نیروهای مسلح دریافت کنیم که از مهرماه فراخوان نخست آن صادر و پس از ثبت‌نام نزدیک به صد نفر از متقاضیان، در این مرحله 30 نفر جذب‌شده‌اند که عمده آن‌ها به ادارات کل استانی تخصیص پیدا خواهند کرد. وی با اشاره به موضوع احداث مجتمع‌های ادارات کل استانی تصریح کرد: در شهرکرد و کرمانشاه زیرساخت‌های فنی و زیرساختی مجتمع‌های این ادارات آماده ‌شده است و هم‌اکنون امکان بهره‌برداری آن وجود دارد. در آذربایجان غربی، کرمان، کردستان و اردبیل نیز احداث و تکمیل مجتمع‌های این ادارات به‌سرعت در حال پیگیری است و امیدوارم به‌زودی شاهد بهره‌برداری این مجتمع‌ها باشیم. اصلان زاده تصریح کرد: همچنین 10 پروژه عمرانی دیگر برای احداث مجتمع‌های ادارات کل استانی تعریف‌شده است که امیدواریم ظرف دو سال آینده این پروژه‌ها نیز به سرانجام برسد.

 تبیین رسانه‌ای و اقناع مخاطبین از دستاوردهای وزارت ارتباطات
در ادامه این جلسه، محمد احسان خرامید، رئیس مرکز روابط عمومی‌و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر ضرورت تبیین رسانه‌ای و اقناع مخاطبین از دستاوردهای وزارت ارتباطات گفت: توسعه ارتباطات روستایی و تکمیل دسترسی شبکه ارتباطی در تمامی‌روستاهای کشور به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های وزارت ارتباطات در این دوره، اقدامی‌مهم و قابل‌توجه است که می‌تواند منشأ خیر و اثر فراوانی باشد که ضروری است درباره آن اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی شود. وی افزود: برای اینکه این مهم اتفاق بیفتد ضروری است که بحث آموزش به‌طورجدی موردتوجه قرار گیرد و آمادگی لازم به وجود بیاید تا درباره دستاوردهای مهم به‌خوبی اطلاع‌رسانی شود. خرامید ادامه داد: در همین راستا مرکز روابط عمومی‌برای همکاران روابط عمومی‌در ادارات کل استان‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی در نظر گرفته است تا آمادگی لازم برای ارائه روایت اول را کسب کنند که اگر این اتفاق نیفتد تغییر روایت‌های نادرست به‌مراتب سخت‌تر خواهد بود. رئیس مرکز روابط عمومی‌و اطلاع‌رسانی در ادامه با تأکید بر ضرورت شناخت مخاطبان گفت: یک نکته مهم در حوزه اطلاع‌رسانی توجه به مخاطب است؛ اینکه مخاطب پیام ما چه کسانی هستند و از چه دیدگاه و انگاره ذهنی برخوردارند و آیا می‌توانند با پیام منتقل‌شده ارتباط برقرار کند. وی همچنین با اشاره به ساختار روابط عمومی‌در ادارات کل استان‌ها گفت: روابط عمومی‌باید جایگاه مناسب‌تری در ساختار داشته باشد و منابع انسانی و تجهیزات از الزامات فعالیت‌های رسانه‌ای است. به همان میزان که حوزه‌های فضایی، پست، پست‌بانک و... حوزه تخصصی محسوب می‌شوند، حوزه روابط عمومی‌هم یک حوزه تخصصی است و نباید با این حوزه تشریفاتی برخورد کرد. وقتی‌که روابط عمومی‌تشریفاتی شود عملاً مدیران بازوی اجرایی خود را از دست می‌دهند.

 پروژه شبکه فیبرنوری پایه توسعه نسل پنجم تلفن همراه است
صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در ادامه این نشست با اشاره به پروژه فیبر نوری به عنوان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم و وزارت ارتباطات، گفت: سازمان تنظیم مقررات مقدمات انجام این پروژه را آماده کرده است و با اعلام مشوق‌ها و ابلاغ اختصاص سهم 8 درصدی دولت از درآمد اپراتورها، فضای خوبی برای انجام این پروژه ایجاد شده است. وی با اشاره به اینکه تقسیم کار بین اپراتورها و FCP به صورت کامل انجام شده است، افزود: با اختصاص سهم 8 درصدی دولت از درآمد اپراتورها بیش از 5 هزار میلیارد تومان به صورت سالانه می‌توانیم برای این پروژه هزینه کنیم. رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اهمیت شبکه فیبرنوری در کشور، تاکید کرد: شبکه فیبرنوری می‌تواند پایه ای برای توسعه شبکه نسل پنجم تلفن همراه در کشور باشد و بر اساس برنامه باید تا 3 سال آینده 10 درصد مشترکین تلفن همراه از خدمات نسل پنجم استفاده کنند که امید داریم این عدد به 20 درصد مشترکین برسد. وی در پایان سخنان خود خطاب به مدیران کل استان‌ها تاکید کرد که برای اجرای این پروژه حساب ویژه‌ای بر روی مدیران و ادارات کل استانی ICT باز کرده‌ایم و باید این پروژه به صورت جدی در استان‌ها پیگیری شود.
 
کد مطلب : ۲۸۰۰۸۳
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما