۰
مدیرعامل پیام‌رسان گپ اعلام کرد:

تفاهم پیام‌رسان گپ با دو کشور آفریقایی برای ارایه کیف پول دیجیتال مشترک

انجیدنی: ۱۰ هزار کسب و کار استارت‌آپی در قالب بات‌های گپ فعال هستند
تاریخ انتشار
شنبه ۲۹ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۲۸
مهدی انجیدنی، مدیر عامل پیام رسان گپ در نشست خبری الکامپ 25
مهدی انجیدنی، مدیر عامل پیام رسان گپ در نشست خبری الکامپ 25

آی‌تی‌من- مهدی انجیدنی مدیر عامل پیام رسان داخلی گپ در یک نشست خبری در نمایشگاه الکامپ درباره آخرین وضعیت فعالیت این پیام‌رسان اظهار داشت: گپ در حال حاضر ۳ میلیون کاربر فعال دارد و هدف اصلی این پیام رسان داخلی ارائه زیرساخت کسب و کار به ارائه دهنده یا مشتری کسب و کار است.

وی گفت: گپ پوشش نیاز خدمات اجتماعی کسب و کارهای بزرگ و سازمانها را در طرح تجاری خود دارد.

به گفته وی، اخیراً گیم سنتر گپ راه اندازی شده که ارائه خدمات با سرعت بیشتر و هزینه کمتر توسط ارائه دهندگان بازی به کاربران خارجی و داخلی را فراهم می کند.

انجیدنی از سرمایه گذاری مشترک با اپراتور ایرانسل و شرکت ام‌تی‌ان آفریقای جنوبی خبر داد و گفت: طی تفاهم در دو کشوری که ام‌‌تی‌ان حضور دارد فعالیت را شروع کرده ایم. 

مدیرعامل پیام رسان گپ ادامه داد: نسخه اینترنشنال گپ در سراسر دنیا در دسترس است و بقیه کشور ها به دنبال خرید لایسنس هستند که پیام رسان داخلی خود را برای اهداف تجاری خود داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: گپ دارای دو برند شامل گپ و ویدا است که هر دو فعال هستند و در کشورهایی که با تحریم های ایران مشکل داشته باشند با برند انگلیسی ویدا و در کشورهایی که با تحریم‌های ایران مشکلی نداشته باشند با برند گپ حضور داریم. 

 وی گفت: بیش از ۱۲ سال است که در انگلستان دفتر داریم.

انجیدنی اضافه کرد: بیست روز پیش با یک کارت سرقتی از درگاه گپ خرید اینترنتی انجام شده بود و به دلیل این تخلف حساب گپ مسدود شد که این امر کسب و کارهای فعال روی گپ را با مشکل مواجه کرد، پس از آن طی مذاکراتی مسدودی کامل به مسدودی تا حد مبلغ تخلف کاهش پیدا کرد. اما مشکل هنوز برطرف نشده است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ هزار کسب و کار استارت آپی در قالب بات به مشتریان خود روی گپ سرویس می دهند.

وی در پاسخ به سوالی درباره اعتماد ایرانی ها به پیام رسان های داخلی، گفت: حضور ۳۰ میلیون کاربر ایرانی در پوسته های فارسی تلگرام، در حالی که دولت عملاً اعلام کرد این پوسته ها متعلق به سازمان های امنیتی کشور هستند و حضور بیست میلیون نفر در روبیکا نشان می دهد که باید روی این سوال که اساساً سرویس های ایرانی با چالش اعتماد مواجه هستند یا خیر تامل کرد. 

وی گفت: وقتی کار خود را آغاز کردیم که اصلا تلگرامی وجود نداشت و قرار نبود جای کسی بنشینیم، از ابتدا یک زیرساخت تجاری بودیم که نمونه داخلی آن وجود نداشت، بنابراین چه تلگرام یا واتس‌آپ باشند یا نباشد در کشور به یک پلتفرم بومی برای پوشش خدمات اجتماعی کسب و کارها و ارایه زیرساخت به کسب و کارها نیاز داریم.

به گفته وی، دسترسی به GSB دولت فقط برای سرویس شاهکار که برای احراز هویت کاربران است باز شد و خدمات دولت که این سرویس هم پولی است در حالیکه خدمات رایگان ارائه می‌دهیم؛ خدمات دولت الکترونیک هم که قرار بود از درگاه پیام رسان های بومی ارائه شود طی جلسه‌ای اعلام شد که دیگر این سرویس را ارائه نخواهند نکرد. از این رو به صورت مستقیم وارد مذاکره با سازمان ها برای دریافت خدمات عمومی و دولتی شده‌ایم و برای مثال اکنون طی هماهنگی با شهرداری امکان پرداخت هزینه بلیت مترو در گپ فراهم شده است. 

وی با اشاره به جزئیات توافق با ام‌تی‌ان آفریقای جنوبی گفت: در پی سرمایه گذاری ام‌تی‌ان آفریقای جنوبی در گپ برای ارائه کیف پول و ارزهای دیجیتال با دو کیف پول آفریقایی تفاهم کرده ایم که البته به دلیل تحریم‌ها در تبادل پول مشکلاتی وجود دارد اما طی این برنامه درصدد هستیم امکان تبادل بسیار آسان پول بین ایران و ۸ کشور از قاره آفریقا را برای توریست ها و کسب و کارها فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: آفریقای جنوبی کشوری رو به توسعه است‌ و‌ کشورهای بزرگ از جمله آلمان، چین و ژاپن در صدد سرمایه‌گذاری در این کشور هستند. وی با اشاره به خدمات گپ برای کسب و کارها گفت: گپ دریافت خدمات سازمانی اجتماعی کاملا رایگان را برای سازمان ها فراهم می کند و از طریق آن سازمان می تواند امکانات و پنلی را برای نیروهای خود فراهم کند. برای مثال نسل جدید خدمات امداد و نجات مبتنی بر مکان هستند که هلال احمر خدمتی در این زمینه را از طریق گپ ارائه می کند. 

مدیرعامل پیام رسان گپ درباره خواسته پیام رسان های داخلی از دولت، گفت: منطقی است که وقتی سیم کارت همراه اول، ایرانسل و رایتل در کشور وجود دارد مسئولان از سیم کارت اتصالات امارات استفاده نکند، انتظار است مسئولان حداقل در کارهای خودشان از زیرساخت ارتباطی داخلی استفاده کنند و یکی از معدود کشورهایی هستیم که دولتمردان ما از زیرساخت ارتباطی خارجی استفاده می کنند. 

وی کندی در سرویس های گپ را رد کرد و گفت: به دلیل زیرساخت توزیع شده در ۴ دیتاسنتر بزرگ ایرانی سریع ترین سرویس در پیام رسان های داخلی هستیم و در حال حاضر کمتر از ۵ درصد منابع داخلی را استفاده می‌کنیم اما به صورت کلی کاربران ایرانی در هنگام استفاده از سرویس های داخلی با وی پی ان مشکل دارند که برای حل این مشکل سرویس نود اروپایی را در نظر گرفته ایم و این بخش از کاربران می‌توانند سرویس خود را از نوع اروپایی دریافت کنند.

انجیدنی برنامه های آینده گپ را توسعه کسب و کار استارتاپی و گسترش بین المللی عنوان کرد و گفت: در هدف گذاری می‌بینیم که سال آینده در سه کشور دیگر حضور مستقر شده باشیم. وی میزان تحقق حمایت های دولتی از گپ را توضیح داد و گفت: ۵ گیگ اینترنت حمایتی داریم و ۵ میلیارد تومان وام وجوه اداره شده از وزارت ارتباطات دریافت کردیم که البته هر شرکتی که متقاضی باشد می تواند این وام را دریافت کند و فقط مراحل تخصیص وام برای ما کوتاه‌تر بود؛ علاوه بر این ده سرور به ما تخصیص داده شد که پس از شش ماه پس گرفتند.

وی با اشاره به محدودیت‌های موجود در زمینه کیف پول الکترونیکی و اتصال به GSB دولت گفت: از تحریم‌های داخلی می‌ترسیم.

 
کد مطلب : ۲۷۲۴۷۱
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين