۰
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری در افتتاحیه‌ رویداد «ایران ایتکس» خبر داد:

راه‌اندازی اولین مرکز زندگی هوشمند در تهران

تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۰۲
راه‌اندازی اولین مرکز زندگی هوشمند در تهران
راه‌اندازی اولین مرکز زندگی هوشمند در تهران
 
آی‌تی‌من- مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه مجازی ایران ایتکس، با سخنرانی محمد فرجود، مدیرعامل سازمان، سیروس وطن‌خواه، رئیس مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و حمیدرضا ربیعی، رئیس مرکز نوآوری و فناوری اطلاعات دانشگاه شریف و حضور مدیران کسب‌وکارهای نوآور، پژوهشگران و دست‌اندرکاران و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات برگزار شد.
 
فرجود در این رویداد مجازی در ابتدا با تاکید بر اهمیت جریان داده در شهرهای هوشمند گفت: جریان داده از طریق شهروند، کسب‌وکارهای خصوصی و سازمان‌های عمومی ایجاد می‌شود و در یک شهر هوشمند می‌توان با استفاده از این داده‌ها، خدمات داده‌محور، مدل‌های تازه تجاری و نوآوری تولید کرد.
 
او در ادامه با اشاره به جایگاه شهرداری‌ها در این حوزه افزود: شهرداری‌ها در شهر هوشمند، باید پلتفرم‌ها و دسترسی‌های مورد نیاز کسب‌وکارهای نوآور را ایجاد و با ارائه APIهای خود به این کسب‌وکارها، زمینه را برای ارائه انواع خدمات نوآورانه به شهروندان و خلق ارزش برای آن‌ها فراهم کنند.
 
دبیر شورای راهبردی تهران هوشمند سپس با اشاره به دو فاز برنامه‌ریزی و توسعه پلتفرمی برای هوشمندسازی تهران گفت: در سه سال گذشته اقدامات زیادی در حوزه تهران هوشمند و نوآوری در پایتخت انجام شده است. در شورای راهبردی و مرکز تهران هوشمند، سیاستگذاری متمرکز در مسیر حرکت به سمت شهر هوشمند در شهرداری تهران را انجام داده‌ایم و به سوی اجرای انواع پروژه‌های هوشمندسازی قدم برداشتیم که بسیاری از این پروژه‌ها به مرحله اجرا و عملیاتی وارد شده و در حال حاضر مورد استفاده شهروندان هستند.
 
فرجود با اشاره به پروژه‌های برنامه تهران هوشمند مانند مراکز نوآوری، پارک هوشمند حاشیه‌ای، API، اپلیکیشن دوچرخه و راه‌اندازی اولین فن‌بازار تخصصی شهر هوشمند، در خصوص برنامه‌های پیش رو گفت: به زودی قصد داریم اولین مرکز زندگی هوشمند (Living Lab) را در تهران راه‌اندازی کنیم. همچنین در سال آتی چند پروژه‌ مبتنی بر اینترنت اشیا را در جهت مدیریت بهینه منابع و حفاظت از محیط شهری اجرا خواهیم کرد.
 
او تصریح کرد: توجه و مشارکت انواع ذی‌نفعان شهر هوشمند به‌ویژه شهروندان و بخش خصوصی، داده‌محور بودن و پایداری شهری از جمله اهداف کلیدی برنامه تهران هوشمند است.
 
مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران در ادامه به همکاری گسترده با دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: بر اساس نیازهای مدیریت شهری پروژه‌های فراوانی در نتیجه‌ی این همکاری‌ها، در حوزه‌هایی مثل تحلیل داده، هوش مصنوعی، متن‌کاوی، پیش‌بینی آلودگی هوا و... با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از استادان و دانشجویان انجام شده و یک نمونه موفق از ارتباط دانشگاه با شهرداری بوده است.
 
فرجود در پایان از مجموعه‌های علاقمند به کار در حوزه شهر هوشمند دعوت کرد پیشنهادات خود در خصوص خدمات شهر هوشمند و رفع چالش‌های شهری را از طریق سامانه «باهم» با شهرداری مطرح کنند.
 
 
 
کد مطلب : ۲۷۵۶۵۹
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين