۰

فرصتی طلایی برای پیوند دولت، بخش خصوصی و نوآوری در اقتصاد دیجیتال

تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۱۱
فرصتی طلایی برای پیوند دولت، بخش خصوصی و نوآوری در اقتصاد دیجیتال
فرصتی طلایی برای پیوند دولت، بخش خصوصی و نوآوری در اقتصاد دیجیتال
آی‌تی‌من- به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، حسین اسلامی با اشاره به برگزاری الکامپ ۱۴۰۴ گفت: «ما با الکامپی جدید روبه‌رو هستیم و برای ما که در این حوزه فعالیم، این نمایشگاه همواره فرصتی ارزشمند بوده است؛ فرصتی برای گفت‌وگو با حاکمان، ارائه خدمات و محصولات جدید و نمایش نوآوری‌های روز».

او با تأکید بر ضرورت توجه به فناوری‌های نوین افزود: «در سالی قرار داریم که باید بیش از گذشته فضای هوش مصنوعی را درک کنیم و در آن مسیر حرکت کنیم. همه این عوامل ما را به آینده امیدوار می‌کند و انتظار می‌رود در ماه‌های پیش رو شاهد تحولات مثبتی باشیم».

اسلامی همچنین بر ضرورت حضور مسئولان ارشد دولت در این رویداد تأکید کرد و گفت: «از منظر ما، حضور رئیس محترم جمهوری، معاون اول و سایر دولتمردان در این آوردگاه اهمیت بسیاری دارد تا دغدغه‌های بخش خصوصی را به‌صورت مستقیم بشنوند».

او با اشاره به تحرکات دیپلماتیک کشور خاطرنشان کرد: «با توجه به مذاکراتی که در حال انجام است، امیدواریم امسال شاهد استقبال ویژه از سوی مجموعه‌های بین‌المللی و کشورهای خارجی باشیم. این نمایشگاه تنها فرصتی برای فعالان صنفی نیست؛ بلکه ظرفیت اقتصادی آن می‌تواند برای عموم مردم نیز مفید و محترم باشد».

عضو هیأت‌مدیره نصر تهران افزود: «امیدواریم با حضور پررنگ هم‌صنفی‌ها، چه در قالب غرفه‌گذار و چه بازدیدکننده، و نیز مشارکت مسئولان دولتی، نمایشگاهی متفاوت را تجربه کنیم».

اسلامی در پایان گفت: «الکامپ برای ما فقط یک رویداد چندروزه نیست. فرصتی است برای مرور یک‌سال گذشته، گرفتن درس‌های مهم و برنامه‌ریزی برای آینده. به‌زعم من، الکامپ فراتر از یک نمایشگاه، آوردگاهی برای همه فعالان اقتصاد دیجیتال کشور است و امیدوارم بتوانیم به‌بهترین شکل از این فرصت استفاده کنیم».
 
کد مطلب : ۲۸۵۰۱۹
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين