۰

ابداع آزمایش‌های سریع‌تر و ارزان‌تر کرونا با تلفن‌های هوشمند

تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۴۶
ابداع آزمایش‌های سریع‌تر و ارزان‌تر کرونا با تلفن‌های هوشمند
ابداع آزمایش‌های سریع‌تر و ارزان‌تر کرونا با تلفن‌های هوشمند

آی‌تی‌من- ان.بی.سی نیوز گزارش داد نیاز به دسترسی بیشتر به آزمایش‌های ارزان قیمت و دقیق کووید در ماه‌های اخیر فوریت تازه‌ای پیدا کرد؛ زیرا سویه اومیکرون کرونا باعث افزایش موارد ابتلا در بسیاری از ایالات‌های آمریکا و در سراسر جهان شده است.

شرکت‌ها و محققان همچنان به توسعه راه‌های جدید برای آزمایش کووید ادامه می‌دهند و برخی از استارتاپ‌های فناوری سلامت تلاش می‌کنند آزمایش‌های کیفیت آزمایشگاهی را به خانه‌های مردم بیاورند که برخی از آنها از تلفن‌های هوشمند نیز استفاده می‌کنند.

اکنون در یک مطالعه که نتایج آن در مجله JAMA Network Open منتشر شده است، محققان دانشگاه کالیفرنیا در آمریکا اعلام کردند که  این کیت‌ها می‌توانند نتایج آزمایش را در مدت ۲۵ دقیقه ارایه دهند و به گونه ای طراحی شده‌اند که قابل اعتمادتر از بسیاری از تست‌های خانگی هستند که در حال حاضر در بازار موجود  است.

مایکل ماهان، استاد بخش زیست شناسی مولکولی، سلولی و رشدی در دانشگاه کالیفرنیا در سانتا باربارا گفت: آزمایش‌های سریع کووید که مردم بدون نسخه پزشک خریداری می‌کنند، ارزان و سریع هستند، اما ممکن است نتیجه نادرستی داشته باشند. از سوی دیگر، آزمایش‌های استاندارد PCR بسیار دقیق و حساس هستند، اما گران قیمت بوده و زمان زیادی را می‌گیرند.

این سیستم از دوربین یک گوشی هوشمند، یک برنامه سفارشی و یک کیت تست برای اندازه گیری واکنش‌هایی استفاده می‌کند که هنگام مخلوط شدن نمونه بزاق با یک محلول شیمیایی رخ می‌دهد. این سیستم که smaRT-LAMP نام دارد، با تجزیه و تحلیل نمونه‌های بزاق برای تکه‌هایی از مواد ژنتیکی ویروس کرونا کار می‌کند.

کیت مورد نیاز برای اجرای این برنامه، شامل یک ظرف برای نگهداری نمونه بزاق، یک صفحه داغ، چراغ‌های LED و یک کوکتل فرموله شده خاص از مواد شیمیایی است که شامل یک رنگ فلورسنت است که در پاسخ به واکنش‌ها روشن می‌شود. برای استفاده از این سیستم، یک نمونه بزاق با محلول مخلوط شده و در ظرف قرار داده می‌شود، سپس صفحه داغ مخلوط را گرم می‌کند. برنامه مکمل گوشی هوشمند به گونه ای برنامه ریزی شده است که دوربین این دستگاه هر ۱۰ ثانیه که این آزمایش برای تجزیه و تحلیل نتایج در حال انجام است، عکس می‌گیرد. ماهان گفت: راه اندازی کل سیستم در ابتدا حدود ۱۰۰ دلار هزینه دارد، اما برای کار کردن با این سیستم به تجهیزات خاص یا متخصص نیاز نیست.
مرجع : ايرنا
کد مطلب : ۲۷۸۱۷۱
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما