نرم افزار «Threads» که در دو هفته اخیر در فضای مجازی خبرساز شده، فراز و نشیبهای مختلفی را تجربه کرده، با کاهش چشمگیر فعالیت کاربرانش، به سرنوشت مرگ نباتی محکوم شده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: بنای ما در دوره جدید فعالیت صندوق نوآوری تمرکز بیشتر بر توسعه خدمت گرنت است، چرا که شرکتهای دانشبنیان از ظرفیت خوبی در زمینه تحقیق و توسعه برخوردارند.
به گفته رئیس کمیسیون مالیات سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، هم شرکتهای نرم افزاری به عنوان ارائهدهنده خدمات و همچنین شرکتهایی که باید قانون را رعایت کنند، هر دو طرف دارای ابهامات و مشکلات فراوانی در زمینه اجرای قانون پایانههای فروشگاهی هستند.
مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (تتا) با برگزاری جلسه با نمایندگان تشکلهای بخش خصوصی و کسبوکارهای برتر حوزه سلامت از عزم جدی این مرکز برای رفع موانع فعالیت کسب و کارها خبر داد.
در کارگروه شورای گفتوگو مقرر شد با ارائه یک تعریف کلی درباره صنایعی که بر پایه فناوری اطلاعات فعالیت میکنند، در اجرای مقررات بیمهای و مالیاتی وحدترویه ایجاد شود.
عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی فضای مجازی نوشت: در دنیا و در همه کشورها مثل آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ژاپن، کره جنوبی و چین از فیلترینگ استفاده میکنند و هیچ کشوری در دنیا سراغ نداریم که از فیلترینگ استفاده نکند.
اعمال محدودیت و اقدامات فنیِ خاصِ مقابله با ویپیانها، منجر به اختلال فراگیر در شبکه و افت کیفیت دسترسی شده است؛ اما این مسالهای نیست که بتوان به «اسپیدتست» ارجاع داد و مشکل کیفیت و سرعت را نفی کرد
رییس سازمان تامین اجتماعی گفت: اگر کارفرمایان تاکسیهای آنلاین به طور توافقی مبادرت به بیمه رانندگان خود نکنند سازمان از ظرفیتهای اجبار قانون برای بیمه این افراد استفاده خواهد شد.
در همایشی که با حمایت اتاق بازرگانی تهران و با حضور استادان دانشگاهی و متخصصان حوزه فناوریهای دیجیتال در حوزه مالی و فینتک و همچنین جمع زیادی از فعالان اقتصادی حوزه ارز دیجیتال و علاقهمندان به این دانش، برگزار شد چالشها و کارکردهای بازار رمزارزها در فاینانس و بازار مالی ایران و جهان مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری در نشست شورای اقتصاد دانشبنیان چهارمحال و بختیاری حضور یافت و از لازمههای توسعه این اقتصاد در استانها گفت.
«آفکام» رگولاتوری رسانهای انگلیس طی تحقیقات خود متوجه شده است که ۲۸ درصد از افراد ۱۲ تا ۱۵ ساله از تیکتاک برای اطلاع از امور جاری استفاده میکنند که نسبت به سایر سکوها بیشتر است.
هلدینگ G۴۲ در ابوظبی از سریعترین ابر رایانه جهان به نام «کندر گلکسی۱»(Condor Galaxy۱-CG۱ ) رونمایی کرد. این ابر رایانه ۵۴ میلیون هسته دارد و ظرفیت پردازش آن ۴ اگزافلاپ است.